Hei Roope Röpöläinen

Laumamme sai lopullisen muotonsa tänään, kun Roope Röpöläinen saapui taloon. Lauman kuopus otettiin vastaan perinteisin menoin ja perinteisen kaavan mukaisesti; Sissi tuskin edes huomasi uutta tulokasta, Viiru pelkää ja Kukka murisee ja sähisee kaikkein eniten. Veera ja Pepi sähisevät ja murisevat hekin, mutta huomattavasti Kukkaa vähemmän.

Jos muistelee, miten lauma otti Pepin vastaan, tätä sähinää/murinaa kestää pari päivää ja sitten ollaan jo ylimmät ystävät. Toisaalta ollaan tässä vaiheessa jo aikataulusta edellä siinä mielessä, että Roopea ei ole tarvinnut eristää muusta laumasta; riittää kun kissojen kanssakäymistä sivusta vahditaan ja katsotaan ettei mitään haavereita tapahdu.

Roope itsessään on aivan ihastuttava pikkuruinen Siperiankissa kolli viralliselta nimeltään FIN* FabulaFelis In persona. Väritys Hopeatiikeri/Valkea ja tuleva näyttelyiden vakiovoittaja ;-)

Kuvia Roopesta löytyy täältä, joskin tarkkaavaisimmat sivujemme vieraat ovat varmasti huomenneet Roopen kuvia myös tässä kansiossa (Kuvia Roopesta ja sisaruksista ennen kuin Roope tuli meille).

Tagged . Bookmark the permalink.

Haluatko sanoa jotain?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.