Vielä lisää selvittelyä

Tämä asia on painanut mielessä taas pitkin päivää, ja päätin selvitellä asiaa vielä lisää. Kaupungin järjestyssäännöissä eikä myöskään huoneenvuokralaissa ole mitään mainintaa lemmikkieläinten määrästä tai määrän rajoituksesta. Isännöintifirman eikä vuokranantajankaan sivuilta tai ohjeista ole löytynyt mitään mainintaa, joten päätin sitten ottaa vielä kaiken kukkuraksi Helsingin eläinsuojeluyhdistyksen kannan tähän asiaan. Vastaus oli: Mitään rajoitusta ei sinänsä ole, ja heidän mielestään meidän asunnossa (3h+kk+s, 65 m²) on erittäin kohtuullinen määrä kissoja eikä heidän mielestään ole mitenkään mahdollista että kissat voisivat aiheuttaa kohtuutonta melua.

Tulipahan tämäkin varmistettua.

Tagged . Bookmark the permalink.

4 Responses to Vielä lisää selvittelyä

 1. Raine says:

  toivottavasti jaksat kirjailla tänne tilanteen kehittymistä koska tämä on parempaa saippuaoopperaa kuin mitä telkkarista tulee päivisin =)

  tietenkin ymmärrän jos naapuria vituttaa oudot äänet, mutta eiköhän joku raja tälläkin vahtimisella pitäisi olla. toivottavasti muut tahot ei lähde mukaan tohon naapurin hullunpyörään vaan antavat kissojen ja ton naapurin olla. ei kaikkien tartte hyppiä seinille jos jollain on ruuvit löysällä ja kaveri kuulee omiaan. näiden juttujen pohjalta ymmärtää taas nämä vanhat ”kiristääkö vanne päätäsi” kyselyt.

  ei sitä ole pakko asua muiden kanssa jos olo tuntuu noin pahalta.. muuttakoot naapuri itse jos ei kestä kerrostaloa. ja kissat ei satavarmana saa riittävää ääntä aikaan vaikka välilä sattuisivatkin lelua pyörittämään. hullu mikä hullu.

  Onnea alakerran naapurin savustukseen!

 2. Joona ja Marru says:

  No jo on, tosi älyttömyyksiin tommonen on menny. En kyl mitenkään usko et kisut sais aikaan semmosen mekkalan, ettei joku sais unta, taitaa alanaapuria ärsyttää eläimet (joku eläinvihaaja tms.) ja sit sitä ärsyttää ku on eläimiä oikeen viel nelinkertaisesti :/ mut sais kyl naapuri ite muuttaa, ei yks ihminen voi laittaa teitä muuttaa ;)

  Yhdyn edellisen onnentoivotukseen!

  Kissoille terveisiä :)

 3. Nimetön says:

  Viitaten aikaisempaan uutiseen niin joku asukastoimikunnan puheenjohtaja on aika hampaaton antamaan ylipäätään minkäänlaista uhkavaatimusta missään asiassa. Itse tekisin jo tuostakin kirjallisen valituksen toimivallan ylittämisestä.

  Ainoa kellä on valtaa toimenpiteisiin koko asiassa on vuokranantaja tai hänen valtuuttamansa instanssi eli tässä tapauksessa isännöitsijä.

  Hullun hupi on halpaa…yötä myöten kuunnella, että kuuluuko yläkerrasta ääniä. Antakaa mun kaikki kestää. Tottakai rajansa kaikella, mutta vaikea kuvitella kissojen, varsinkin noiden keijukaisten, pitävän häiritsevää meteliä. Eriasia on jos esim. koira haukkuu päivät ja yöt läpeensä.

  Pitäisiköhän raahata vaffari,kaiuttimet ja pelit rensseleineen teille ja luukuttaa vartti Rammsteinia tuutin täydeltä…sitten voisi sanoa, että joku ehkä hivenen metelöi :-)

 4. Ola says:

  Teufel…aiempi kommentti oli siis minun.

Haluatko sanoa jotain?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.