Lunta tuiskuttaa

On se kyllä ihme, ettei Helsinkiläinen autoilija osaa ajaa metriäkään jos keli on jotain muuta kuin täydellinen. Ei tarvinnut tänäänkään tulla kuin muutama lumihiutale taivaalta kun liikenne puuroutui aivan täysin.

Pisteeksi i:n päälle poliisi päätti sitten järjestää mittavan puhallutuksen pahimpaan ruuhka-aikaan karvan ennen kahdeksaa. Upeeta & mahtavaa!

Tahdon kotiin peiton alle nukkumaan!

Tagged . Bookmark the permalink.

3 Responses to Lunta tuiskuttaa

 1. Ola says:

  Joko auto tuli huollosta? Vai mistäs moinen kiukku? :-D

  Juu..ei sitä tarvii kuin olla 2 lumihiutaletta ristissä niin liikennekaaos on valmis. Sama vaikutus on puhtaalla vesisateella.

 2. Jarno says:

  Ei tuossa autoa vielä tarvittu ;-) Riitti kun bussi oli 15 minuuttia myöhässä ja matka meiltä Leppävaaraan kesti 15 minuuttia normaalia kauemmin. Kuorrutuksena kakulle bussissa oli pullollaan kouluun matkalla olevia ääliöitä. Viheriin asti sai seistä etuoveen painautuneena.

 3. Raine says:

  kehä I:llä ja turtsan motarilla ainakin huomaa, että heti kun sää muuttuu niin pelkkä suoralla ajotiellä ajaminen vaikeutuu huomattavasti. Nopeus tippuu puoleen, ohituskaista tarvitaan kanssa autoilijan kanssa vierekkäin ajamiseen (ehkä se tuntuu turvallisemmalta kun ajaa naapurin kanssa käsi kädessä??) jne. en tiedä, mutta ainakin mun vanhassa micrassa on paremmat ajo-ominaisuudet kuin mitä näyttää noissa uusissa autoissa olevan koska micra pysyy ihan selvästi suoralla tiellä vaikka vettä/räntää sataisikin.

Haluatko sanoa jotain?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.