Antennin säätöä

Hommasin Canal Digitalilta PVR-digiboksin (tallentava + HD), ja sen myötä satelliittilautasta piti päivittää. HD-kanavat vaativat kaksi mikropäätä, ja haluamani optio Multiroom -palvelulle vielä kaksi lisää. Asentaja Lohjan Antennipalvelusta kävi hetki takaperin päivittämässä lautaseen neljä mikropäätä, ja tarvittavan lisäjohdon taloon. Samassa yhteydessä ihmeteltiin taannoin hankkimani digitv-antennia, sillä se on asennettu suoraan sanottuna päin männikköä.

Antenni on suunnattu minne sattuu ja lisäksi asennettu ylösalaisin. Muistan kyllä tästä joskus olleen jotain puhetta naapurin/kaverin kanssa, mutta en ole siihen pahemmin ajatuksia uhrannut, olihan sen asentanut ammattimies (olisikohan ollut Suomen Antenniverkosta, en varmaksi muista). Nyt kuitenkin asentaja kehoitti korjaamaan tilanteen, ja poropeukalo kun olen, sovin samantien keikan hänelle ensi viikolle. Pieni lisäkustanne vielä, mutta tuleepahan kuntoon. Ties vaikka signaalin laatukin paranisi huomattavasti.

Kaikkiaan varsin erinomainen palvelu tällä nyt käyneellä Lohjan Antennipalvelulla. Suosittelen lämpimästi.

Digiboksia sen sijaan on haukuttu siellä täällä, mutta itse olen ollut tyytyväinen. En vielä omaa HD-televisiota, joten tilanne saattaa muuttua sen hankkimisen myötä, mutta tässä vaiheessa boksi on täyttänyt ne odotukset, jotka sille olen asettanutkin. Vieläpä ihan kelvollisesti. Aika näyttää tarvitseeko tätä mielipidettä korjata.

Tagged , , . Bookmark the permalink.

2 Responses to Antennin säätöä

  1. Ola says:

    Hmmnn…mikähän antennifirma mulla kävi muutama vuosi sitten tutkailemassa kuvan pätkintää. Yritin selittää kontaktihäiriöstä, mutta sälli tyrmäsi sen täysin ja mutisi jostain meidän talon ihmeellisestä 24 voltin antennivahvistin hässäkästä, jossa syötetään jännitettä antennille tjsp. Loppupeleissä vaihtoi 70 euron arvoisen antennivahvistimen/powerin. Ongelmat vaan jatkuivat ja lopulta kiipeilin kusi sukassa katolle (antenni on pikkuisen paskamaisessa paikassa) ja niinhän siellä oli löysä liitos eräässä jakopurkissa. Mitä opimme tästä…omakotitalo-newbietä on helppo kusettaa.

  2. Jarno says:

    Varmaan sama mulla ensimmäisen asentajan kanssa. Pisti antennin päin persettä päästäkseen korjaamaan sitä uudelleen. No, tässä mun tapauksessa firman vaihto selkeytti tilannetta melkoisesti.

Haluatko sanoa jotain?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.