Antennin säätöä

Hommasin Canal Digitalilta PVR-digiboksin (tallentava + HD), ja sen myötä satelliittilautasta piti päivittää. HD-kanavat vaativat kaksi mikropäätä, ja haluamani optio Multiroom -palvelulle vielä kaksi lisää. Asentaja Lohjan Antennipalvelusta kävi hetki takaperin päivittämässä lautaseen neljä mikropäätä, ja tarvittavan lisäjohdon taloon. Samassa yhteydessä ihmeteltiin taannoin hankkimani digitv-antennia, sillä se on asennettu suoraan sanottuna päin männikköä.

Antenni on suunnattu minne sattuu ja lisäksi asennettu ylösalaisin. Muistan kyllä tästä joskus olleen jotain puhetta naapurin/kaverin kanssa, mutta en ole siihen pahemmin ajatuksia uhrannut, olihan sen asentanut ammattimies (olisikohan ollut Suomen Antenniverkosta, en varmaksi muista). Nyt kuitenkin asentaja kehoitti korjaamaan tilanteen, ja poropeukalo kun olen, sovin samantien keikan hänelle ensi viikolle. Pieni lisäkustanne vielä, mutta tuleepahan kuntoon. Ties vaikka signaalin laatukin paranisi huomattavasti.

Kaikkiaan varsin erinomainen palvelu tällä nyt käyneellä Lohjan Antennipalvelulla. Suosittelen lämpimästi.

Digiboksia sen sijaan on haukuttu siellä täällä, mutta itse olen ollut tyytyväinen. En vielä omaa HD-televisiota, joten tilanne saattaa muuttua sen hankkimisen myötä, mutta tässä vaiheessa boksi on täyttänyt ne odotukset, jotka sille olen asettanutkin. Vieläpä ihan kelvollisesti. Aika näyttää tarvitseeko tätä mielipidettä korjata.