Pum pum

Kyllähän se jo arvattiin, että amerikkalaiset eivät turhia kainostele vaan toimivat mielensä mukaan. Nähtäväksi jää saadaanko Saddam Hussein hengiltä tällä kertaa vain onnistuuko diktaattori jälleen kerran välttämään kuoleman.

Uutisia sodasta tulee joka tuutista, ja tietysti parhaaseen (amerikkalaiseen) katseluaikaan.

Onhan toki USA ennenkin osoittanut, että massiiviset pommitukset ovat normaali käytäntö yhden miehen metsästyksessä. Kaikella on oikeutus kun USA on se uhri nyt ja ikuisesti.

Ei perkele!

En kyllä toisaalta ymmärrä yhtään Saddamiakaan. Jos tosiaan hän olisi voinut välttää pommitukset lähtemällä maanpakoon valmiilksi hänelle suosiolliseen maahan, miksei hän niin tehnyt? Ilmeisesti omat kansalaiset eivät hänellekään merkitse yhtään mitään.

Seuraava askel on hakkerit jotka hyökkäävät jenkkejä vastaan hakkeroimalla USAn ja Brittien saitteja. Tämä tietysti inpiroi vastaavasti Amerikkalaiset hakkerit vastavetoon ja sitten mukaan tulevat sodan vastaiset hakkerit ja sitten ties kuka.

Mitä seuraavaksi?

Tagged . Bookmark the permalink.

One Response to Pum pum

  1. Joona ja Marru says:

    Onpa kyl tyhmä homma tää alkanu sota :( Onkos kissoilta kielletty uutisten katselu nyt, kun pelkkää sotaa tulee jatkuvasti? heh.

Haluatko sanoa jotain?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.