Loman loppu

Loma päättyi itseasiassa jo eilen, mutta eihän sitä itse oikein jaksanut vielä edes uskoa. Olihan lomani aikana firma myyty Sysopenille, eikä ollut mitään tietoa siitä aiheuttaako tämä myynti jälleen lisää lomautuksia/irtisanomisia. Nyt näyttää siltä, että uusia irtisanomisia ei meidän osalle tule, mutta mistä sitä koskaan tietää.

Hauskaa sinänsä, että kun menin Novolle töihin menin nimenomaan Novosys Oy:n palvelukseen. Myöhemmin firmaa ajettiin alas ja siirryimme kaikki Novo Groupin palvelukseen. Jälkikäteen selvisi, että Novosyssin nimi ehti jossain vaiheessa vaihtua Novoser:ksi ja ilmeisesti olin siinäkin töissä. No pointti on se, että kun Novolle menin, oltiin ”syssillä” töissä. Nyt kun Sysopen on ostanut (kai se vielä on vahvistamatta) meitin, ollaan taas ”syssillä” töissä ;-)

Sen verran muutoksia tässä ainakin tulee, että esimies vaihtuu vuoden vaihteessa. Vanha tiimimme lakkautetaan ja siirrymme uusiin tiimeihin. Itse sain uudeksi esimiehekseni henkilön, joka on entuudestaan jo koordinoinut hommiani, joten tavallaan mikään ei muutu.

Tästä voikin sitten hyvillä mielin jäädä odottelemaan kolmen viikon lomautuksia jotka nekin on vielä lusimatta. Nykyyinen (siis edelleen vanha) esimieheni on kertonut ainoastaan sen, että kyllä ne lomautukset minullekin tulee – sitä ei sitten tiedä että milloin. Nähtäväksi myös jää mitä sen loman aikana sitten firmalle tapahtuu ;-)

Tagged . Bookmark the permalink.

Haluatko sanoa jotain?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.