Terveiset Jyväskylästä

Roope osallistui viikonloppuna ensimmäistä kertaa kissanäyttelyyn ja pokkasi saldokseen kaksin kappalein EX1 ruusukkeita. Itse näyttelytapahtuma oli varmasti hyvin uuvuttava pienelle kisulle, mutta herra jaksoi varsin mallikkaasti koko viikonlopun; Mitä nyt pientä pahoinvointia lauantaina iltapäivästä – mutta sekin johtui luultavasti uuden mallisesta herkkutikusta mitä Roopelle annettiin.

Reissuun lähdettiin jo perjantaina puolilta päivin ja mukaan matkaan haettiin vielä Eppiksen Touho joka osallistuisi myös näyttelyssä lauantaina omaan kisaansa. Touho pokkasikin kisasta sertinsä ja rentoutui näyttelyssä varsin perusteelliseti nukkumalla ”samaan rahaan” vielä koko sunnuntainkin ;-)

Roope pääsi lauantaina Slovakialaisen Vanda Marija Godekin tuomittavaksi, joka tykkäsi Roopesta aivan valtavasti. Kehuja Roope sai kaikissa osa-alueissa ja totesipa tuomari Yleisvaikutelmaksi ”Very nice boy, promising”. Roope pääsi myös kisaamaan Tuomarin paras -tittelistä, mutta hävisi kalkkiviivoilla naapuri rivin Pyhä Birma pennulle.

Sunnuntaina sitten tuomariksi määräytyi Angelika Kneifel Saksasta, joka tykkäsi hänkin Roopesta ja päästiin uudelleen kisaamaan Tuomarin Paras tittelistä ja tällä kertaa sitten hävittiin viereisen häkin pari kuukautta nuoremmalle Siperian kissan pennulle, joka sekin oli varsin nätti otus, joskin omasta mielestäni väärä kissa voitti (ai jaa, yllätys ? ;-)).

Kaiken kaikkiaan kuitenkin varsin hieno ensimmäinen näyttelykokemus Roopelle, jonka ura on vasta alussa. Seuraava näyttely on sitten Turussa 3.-4.4.2004 !

Tagged . Bookmark the permalink.

3 Responses to Terveiset Jyväskylästä

  1. Marru&Joona says:

    hei! tosi hieno saavutus :) *rapsutuksia roopelle* Kiva kuulla että meni niin hyvin, oikein hieno juttu :)

  2. Oddos says:

    Onnittelut. Siitä se ura sit alkoi.. onnea ja menestystä seuraaviin koitoksiinkin.. teille kaikille.

  3. Jarno says:

    Kiitokset kaikille onnitteluja toimittaneille (niin kommentteina kuin sähköpostinakin). Roopen näyttelyura on vasta aluillaan, joten jatkoa seuraa…

Haluatko sanoa jotain?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.