Hyvä alku kesälle

Rankan työpäivän jälkeen on niin mukava mennä aurinkoiselle parvekkeelle savukkeelle ja kupilliselle kahvia. Tänään varsinkin kun satuin kuulemaan alakerran parvekkeella käydyn keskustelun (tai osia siitä). Alakerran täti kiroili sitä, kuinka me taas kuljeksitaan pihalla kissojen kanssa ja sekös häntä häiritsee. Ihmetellä sopii, sillä edellisestä kerrasta on vierähtänyt taas jo kuukausi.

Lisäksi oman osansa räpätyksestä sai myös Mira kun alakerta ihmetteli sitä, että kuinka aikuinen nainen jaksaa tahallaan juoksuttaa kissoja keskellä yötä pelkästään alakertaa kiusatakseen. Kissoista pitäisi päästä eroon ja olipa alakerralla ilmeisen hyvä idea siihenkin; Rotanmyrkkyä postilaatikkoon niin sillähän niistä päästään.

Harmikseni en ehtinyt kääntää Communicatoria nauhoittamaan, sillä mikäli olisin tämän keskustelun saanut nauhalle olisi aamulla ollut tiedossa reissu poliisiasemalle. Sen verran kuitenkin tästä voi ottaa opikseen, että väliovi pysyy takalukittuna aina ja ovesta kulkiessa tulee tihrustettua lattialle tavallisen tarkasti. Sikäli jos lattialta sitten jotain löytyy en vastaa seuraamuksista.

Note to self: Muista ostaa pesäpallomaila.

Onneksi on enää noin neljä kuukautta muuttoon. Mitähän sitä keksisi läksiäislahjaksi?

Tagged . Bookmark the permalink.

2 Responses to Hyvä alku kesälle

 1. Miia says:

  Se tätihän on hullumpi kuin osasin kuvitellakaan! Ja käsitykseni ei siis olut aiemminkaan mikään erityisen mairitteleva…
  Kannattaa tosiaan varoa, eihän sitä koskaan tiedä, vaikka toteuttaisi uhkauksensa.
  Todella hyvä, että muutto lähestyy ja pääsette vihdoin eroon moisesta kahjosta!

 2. Jarno says:

  Täti kyllä tasan tarkkaan tiesi että me ollaan kuulolla, joten luultavasti kyseessä on perinteistä uhoamista. Toisaalta kyseessä on selkeästi sairas ihminen, joten ei sen uhkauksia voi olla ottamatta vakavasti.

  Milloinkohan päättäjät tajuavat ettei avohoito ole ratkaisu?

Haluatko sanoa jotain?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.