Oilerssin Show

Toisin kuin ehdin hehkuttaa, Espoon Oilers päihitti kuin päihittikin Balrog Oilersin. Balrog meni ensimmäisessä erässä 4-0 johtoon, mutta toisessa erässä Espoo kuroi etumatkaa numeroihin 4-3. Kolmas erä olikin sitten varsin viihdyttävää salibandyä, kun ensin Espoo siirtyi 4-5 johtoon, tämän jälkeen Balrog tasoitti ja ohitti 6-5, Espoo tasoitti 6-6, Balrog meni 6-7 johtoon ja lopulta Espoo tuli tasoihin ja viime minuuteilla ohi 7-8 voittoon.

Suurimman huomion sai kuitenkin Balrogin maalivahti joka torjui palloja t-paidassa. Jäis varmaan allekirjoittaneelta tekemättä.

En itse päässyt sunnuntaina paikalle, mutta kuulin että Espoon Oilers otti ja voitti sitten koko kupin kukistamalla Tampereen Classicin numeroin 8-5.

Turnauksen aikana pojat pitivät yläkerran aulassa tutkaa ja tulihan sitä itsekin kokeiltua viimeikin tutkaan heittämistä. Varsin vaatimaton tulos 129 km/h ilman sen suurempia verryttelyjä tai venytyksiä lienee kuitenkin ihan kohtuullinen tulos kylmiltään heitettynä. Pitää ottaa asiakseen joskus testata heittämistä kunnon verryttelyllä/venyttelyllä.

Bookmark the permalink.

Haluatko sanoa jotain?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.