Roope Premioriksi

Osallistuimme sunnuntaina Rurokin 52. & 53.
kansainvälinen rotukissanäyttelyyn
hyvällä menestyksellä. Roope sai kolmannen CAP sertifikaattinsa ja valmistui siten Premioriksi, Kukka nappasi pronssia pitkäkarvaisten kotikissojen luokassa ja Veera samaten pronssille lyhytkarvaisten kotikissojen luokassa. Veeran ansioiksi voidaan lisäksi lukea se, että Veera päihitti kaikki Laineen samassa luokassa kilpailleet (5?) kissaa joista löytyy esimerkiksi maailmannäyttely voittaja vuosimallia 2002 (ellen ihan väärin muista).

Näyttely itsessään oli järjestetty todella ala-arvoisesti. Ikävää todeta tälläistä oman yhdistyksemme näyttelystä mutta minkäs teet. Omalle kohdallemme tosin ei sattunut kuin muutamia järjestelykukkasia, mutta niitä näyttelyn aikana kyllä riitti. Esimerkiksi Veera oli näyttelyvahvistuksessa merkitty pitkäkarvaiseksi ja vaikka lähetimme järjestäjille asiasta palautetta, Veera oli edelleenkin merkitty pitkäkarvaiseksi näyttelyyn päästyämme. Mira kävi asiasta sihteeristössä ilmoittamassa, mutta asiaa ei järjestäjät saaneet korjattua ennenkuin vasta tuomarin puheille mennessämme. Onneksi Veera pääsi lopulta kilpailemaan oikeassa ryhmässään, olihan tuloskin hyvä.

Lisäksi Kukan ja Veeran häkkejä ei paikalta löytynyt, joten pistimme tyhjän häkin Roopen häkin viereen ja ilmoitimme asiasta järjestäjille. Kysyessäni näyttelypäälliköltä mahdollisuutta siirtää kaksi kotikissaa Siperiankissojen riviin, vastaus oli ”Siirrä vaan” eikä asia häntä sen enempää tuntunut kiinnostavan. On mahtanut olla aikamoinen painajainen avustajille jotka kissoja joutuvat näyttelyhäkeistä noutamaan mikäli häkit ovat suurelta osalta ”ihan missä sattuu”. Kiva varmaan käydä liki 700 häkkiä läpi yhtä kissaa etsiessään.

Yllättävää kyllä, pääsimme näyttelystä lähtemään jo 18:30, kun kuulemani mukaan esimerkiksi lauantaina näyttelyn päättyessä klo 19:00 oli paneeli vielä kesken. Järjestelykukkasia tuli kuultua näyttelypaikalla valehtelematta kymmeniä ellei jopa satoja, joten en niistä enempää jaksa tähän lähteä vuodattamaan, mutta sanalla sanoen: Olipahan perseestä koko järjestely!

Jos vaihtaisi yhdistyksen Rurokista esimerkiksi Kes-Kisiin…

Bookmark the permalink.

Haluatko sanoa jotain?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.