Eriskummallinen viikonloppu

Viikonlopun salibandyannos oli taas varsin merkillinen. Ensin lauantaina pistin digiboksin nauhoittamaan Suomen Cupin loppuottelun, koskapa omat sarjapelit olisivat samaan aikaan.

Sarjapeleissä sitten oma joukkue miltei tuplasi kauden pistesaaliin (eli voitimme ensimmäisen pelin, jolloin pisteet nousivat kolmesta viiteen). Toisessa pelissä saatiin sitten köniin, ja siten ”varmistimme” sarjasta putoamisen kauden päätteeksi. Ok, teoreettinen mahdollisuus vielä olisi olemassa, mutta sekään ei enää omissa käsissä – ja se teoriakin on niin kaukaa haettua, ettei sitä edes tarvitse haaveilla.

Kotiin päästyäni huomasin, ettei se digiboksi mitään peliä ollut nauhoittanut. Taaskaan. Takanele. No, sain kuitenkin kuulla Erän voittaneen mestaruuden, joten seuran edustusjoukkue tippui cupista mestarteille – ei huonosti siis.

Sunnuntaina sitten edustuksen peliä kuvaamaan, ja lohjalaiset innostuivat pelissä varsinaiseen maali-ilotteluun. Loppusummerin soidessa taululla seisoi lpoppulukemat 5-20, eli lohjalaiset pistivät 20-juhlavuoden kunniaksi 20 maalia FB Falcons:n verkkoon. Ei paha.

Tagged , , . Bookmark the permalink.

Haluatko sanoa jotain?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.