Pöytää ja pokeria

Nyt kesällä olisi tarkoitus vihdoin ja viimein saada oma pöydän rakentaminen käyntiin. Kaikki tarveaineet pöydän tekemiseen on hommattu pikku hiljaa ja tekosyyt rakennusprojektin lykkäämiseksi alkaa kaikki olla käytetty.

Kaveripiirissä on muutamia pöydänrakennusprojekteja jo ollutkin, mutta itse taidan olla ensimmäinen joka yrittää saada pöytään sisäänrakennetut led-valot. Itse valojen laittaminen ei ole mikään ongelma, ainoastaan niiden mukanaan tuoma railin korotus tuottaa harmaita hiuksia. Omalta osaltani arvon enää vain sitä, rakennanko pöydän racetrackillä vai ilman… Kumpainenkin vaihtoehto kun omaa omat hyvät ja huonot puolensa.

Luultavimmin pöydästä tulee ovaali, ilman racetrackiä ja siihen on upotettu korotettuun railiin led-valot pelialuetta valaisemaan. Lisäksi pöydässä on sisäänrakennettu paikka chipeille, korteille ja muulle sälälle. Vielä kun keksisi miten saada kannettavassa pyörivä turnauskello jotenkin integroitua mukaan pöytään, niin ei paremmasta väliä. Valmiin pöydän kanssa viimeiseksi ongelmaksi jääkin sitten pöydän sijoittaminen asuntoon niin, ettei siitä tule kissojen kynsien teroituspaikka ja/tai paikka päiväunille ;-).

Livepelejä odotellessa vaihtoehtona on pelaaminen verkossa. Hyvänä houkuttimena toimii avokätinen rekisteröitymisbonus, jollaista ei livepeleistä irtoa. Ongelmana on valita se oikea sivusto, ettei eksy esimerkiksi ETA alueen ulkopuolelle, mistä voittojen kotiuttaminen rikastuttaa lähinnä verottajaa.

Oman haasteensa online-pelaamisessa on toki verkkoyhteyskin, sillä pelaaminen esimerkiksi mökkirannasta mokkulaa käyttäen tuo ihan omanlaisensa haasteet mukaan kuvioihin. Tuleepa mieleen eräskin tapaus, kun on juuri ehtinyt tuupata ison osan merkeistään pottiin, ja kädessä on nutsit… Niin eikö nettiyhteys juuri silloin mene poikki, ja automatiikka heittää kortit mukkiin. Voi sitä riemun määrää sitten, kun yhteys saadaan takaisin ja huomataan mitä on käynyt.

Itse olen ehdottomasti enemmän livepelien kannalla, vaikka niissä pyörivätkin huomattavasti pienemmät rahat ainakin aloittelijalle. Chippien hypistely ja vastustajien reaktioiden, ilmeiden ja muiden tellien lukeminen tekevät harrastuksesta paljon monipuolisempaa kuin verkossa. Hyväkään netticasino kun ei tarjoa chippien hypistelyä valikoimissaan.

Saapa nähdä saanko omasta pöytäprojektista koskaan valmista – ainakin kavereiden mielestä se lienee hyvinkin epätodennäköistä ;-).

Tagged , , . Bookmark the permalink.

One Response to Pöytää ja pokeria

  1. Pingback: Kuinka internet on muuttanut pokerin pelaamisen – Spacealien.fi

Haluatko sanoa jotain?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.