Uusi vuosi, uudet kujeet

Rakentelen paraikaa saitin uutta leiskaa uuden WordPressin mukana tulleen K2 teeman pohjalle. Näyttää siltä, että tällä hetkellä homma ei pahemmin Internet Explorerilla toimi, mutta se nyt ei pahemmin allekirjoittanutta häiritse. Te, jotka vielä IE:tä käytätte: Hommatkaa Mozilla Firefox.

Ai niin; Hyvää Uutta Vuotta!

Edit: Jos sittenkin palaan vielä vanhaan leiskaan kunnes tuohon uuteen voi olla tyytyväinen ;-) Eihän tuossa edes ääkköset toimi oikein.

Bookmark the permalink.

4 Responses to Uusi vuosi, uudet kujeet

 1. Ola says:

  Perkeles…mineen mitÀÀn Mozillaa hommaa. Tuli kokeiltua, mutta kun tÀmÀ Di Novo ei suostu toimimaan Mozillan kanssa niin antaapa olla. Ennenkuin joku asiaan perehtymÀtön kommentoi niin Di Novon hiiren namiskuukkelit (esmes. back ja forward) ei pelitÀ. MeikÀlÀiselle nuo on lÀhes elinehto surffailussa.

  MietitÀÀn asiaa uusiksi sitten kun tÀmÀ muuten loistava kapine tukee myös Mozillaa.

 2. Jarno says:

  EiköhÀn tuollekin ole joku ratkaisu, uusi ajuri tai jotain. Ainakin allekirjoittaneen Logitech MX500 hiirulaisen back/forward napit toimivat moitteetta.

 3. Ola says:

  Hehe, paluu vanhaan siis toteutui kuitenkin :-)

 4. Jarno says:

  Toteutui juu, tosin tilapäisesti. IE:n takia en moista tehnyt, mutta kun tuossa oli vielä muutakin (olihan se kuitenkin veilä beta). Saas nähdä missä vaiheessa pistä uudelleen kehityksen alle. Vaatii jonkin verran viilausta että saa hyväksi.

Haluatko sanoa jotain?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.