Aku ja Roope Wanhan Sataman näyttelyssä

Aku ja Roope käväisivät Wanhassa Satamassa Surokin järjestämissä 107. ja 108. kansainvälisissä rotukissanäyttelyissä perjantaina ja lauantaina. Akun osalta kilpailu oli kahden kauppaa 1.5 kuukautta nuoremman Norskin kanssa ja voitot menivät puoliksi. Perjantaina Aku voitti ja lauantaina jäi kakkoseksi.

Roope oli varsin flegmaattinen otus perjantaina, mutta sai silti sertinsä. Lauantaina meni vähän paremmin ja päästiin TP valintaan asti missä tie sitten nousi pystyyn vähintäänkin mielenkiintoisella tavalla.

Tuomari oli ottanut TP valintaan Roopen lisäksi kolme muuta kissaa. Pyhän Birman, Norskin ja Ragdollin. Hyvin nopeasti tuomari lähetti näistä kaksi viimeksi mainittua pois jättäen valinnan Roopen ja Birman välille. Birmasta löytyi jotain vikaa ja Roopea hypisteltyään tuomari huomasi Roopen irrallisen miekkalisäkkeen eikä sitten halunnutkaan nominoida kumpaakaan näistä kissoista.

Tuomari ensin aikoi haluta pois lähettämänsä kissat takaisin, mutta päättikin sitten nominoida uudelleen näkemättä pois lähettämänsä Ragdollin. Varsin mielenkiintoinen ratkaisu siis.

Okei, ei Roope paneelissa olisi pärjännytkään varsinkaan nyt, kun turkki ei ole täydessä talviturkissa vielä(kään), mutta vähän harmittaa silti se tosiasia, että tuomarit tuolla näyttelyssä voi tehdä ihan mitä vaan haluavat. Jotenkin luulin, ettei ne kertaalleen hylkäämiään kissoja voi nominoida mutta näemmä voi.

Bookmark the permalink.

Haluatko sanoa jotain?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.