Kauden alku lähestyy

Salibandykausi 2006-2007 pyörähtää allekirjoittaneen ja joukkueen osalta ensi viikon keskiviikkona, kun Tennariin saapuu vieraaksi tarpojat Kirkkonummelta. Koska valmistelevat harjoituspelit on menneet sanalla sanoen penkin alle, ottelusta tulee jokseenkin jännittävä.

Omalta osaltani viimeiset harjoituspelit eivät ole menneet kovin kaksisesti (ainakaan omasta mielestäni). Muutama liian helppo maali on tullut päästettyä, vaikka samalla on hyviäkin torjuntoja ollut. Pienenä valopilkkuna on tullut huomattua se, että ero huonon ja hyvän päivän välillä on kaventunut melkoisesti takavuosista. Hyvä niin, mutta vielä voisi pitää parantaa.

Bookmark the permalink.

4 Responses to Kauden alku lähestyy

 1. Ola says:

  Tjoo Niin se kausi alkoi itselläkin. Häpeäkseni jouduin siis tunnustamaan aloittaneeni taas Säbän peluun :-)

  Ekasta matsista melkoisella munkilla voitto (kuten olitkin todistamassa) ja toisesta tasuri…tässäkin voiton avaimet oli jossain vaiheessa kädessä, mutta………..

  Nilkat on ihan tajuttoman kipeät ja harjoitusturnauksessa revähtäneet reidet samoiten, eivät sitten ole ehtineet missään vaiheessa parantua. Nää on just näitä vanhan kaukaloraakin vaivoja, mikään paikka enää kestä, heheh.

  Noh, sainpahan pöytäkirjaan merkintöjä; ekassa pelissä 1+0 ja tokassa 5min istunto pienestä laitarymistelystä. Tokassa pelissä oli ainekset isompaankin nokkapokkaan sillä dumareilla ei ollut peli yhtään….siis yhtään…hallussa.

 2. Jarno says:

  Ainahan alkukausi on hankala. Itse en ole parhaassa vedossa (ylikuntoako?), joten en pelaa keskiviikkona. Nähtäväksi jää milloin I-Divari debyytti tulee.

 3. Tommi says:

  Tsemppiä illan sarja-avaukseen! Toivottavasti harjaatte

 4. Jarno says:

  Aina me voittamaan mennään vaikka vastassa olis Ruotsin maajoukkue. Ketään ei kumarreta ja viimeiseen mieheen taistellaan, sano.

  Rangerssilla pyyhitään lattiaa illalla. Katsomossa on kuudes kenttäpelaaja ja kuuluttajaboksissa seitsemäs ;-).

Haluatko sanoa jotain?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.