Eragonin masu keljuilee taas

Eragon

Eragonin masu on on ollut löysällä viime viikon lopulta lähtien, joten päätimme käydä tutkimassa asiaa tutuksi tulleessa Lohjan Evidensiassa. Eragonhan on ollut aina hieman herkkävatsainen, ja viimeaikoina lisääntynyt ärsyyntyminen Lempiä kohtaan on saattanut stressata ukkoa niin, että vatsa on mennyt sekaisin. Koska ukkeli ei tänään enää suostunut syömään itse, oli fiksuinta jättää kissa nesteytykseen samalla kun tutkitaan tarkemmin mistä muusta masuongelma saattaa johtua.

Lempihän on käynyt Eragonin hermoille jo melko pian saapumisensa jälkeen, joten olemme kyllä hommanneet pari Feliway haihdutinta helpottamaan tunnelmaa, ja kyllähän niistä on apua ollutkin. Vahiko vain, että toinen haihdutin ehti tässä tiimellyksessä jo tyhjentyä ja tilattu vaihtopullo ei ole ehtinyt saapua (tasan viimeinen kerta kun tilaan jenkeistä, vaikka maksaakin toimituskuluineen vähemmän kuin paikallisesta Verkkokauppa.com:sta)

Stressin helpottamiseksi hankittiin pitkästä aikaa pari Feliway haihdutinta muutama kuukausi takaperin, mutta toinen niistä on jo ehtinyt tyhjentyä (vaihtopullo on jo tilattu, mutta ei ole vielä ehtinyt saapua).

Kohta käydään hakemassa ukko kotiin ja katsotaan mihin seuraavaksi ryhdytään.

Tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

One Response to Eragonin masu keljuilee taas

  1. Jarno says:

    Haimatulehduksen pikatesti antoi epänormaalin vastauksen, joten sen osalta tulokset lähtivät vielä tarkempiin tutkimuksiin. Eilen tullut soitto eläinlääkäriltä kuitenkin kertoi, ettei Eragonilla ole haimatulehdusta (pikatesti on melko epäluotettava).

    Varsinaista aiheuttajaa ei siis tälläkään kertaa löytynyt, saattaa olla että ukko on syönyt liikaa heinää tai jotain… tai sitten tosiaan Lempin aiheuttama stressi tekee tepposiaan. Jäämme seuraamaan tilannetta ja miettimään jatkotoimenpiteitä.

    Eragon toki sai oksennuksen estolääketä ja kipulääkettä yms.

Haluatko sanoa jotain?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.