Historian lehtien havinaa

Kävimme Miran kanssa eilen virailemassa vasta vihityssä Karhukallion lastenkodissa. Karhukallion lastenkoti on muodostunut kun Viherlaakson lastenkoti ja Kavallin nuorisokoti yhdistettiin saman johdon alle, ja nyt siis myös saman katon alle entisen Kavallin nuorisokodin tilalle rakennettuun melko hulppeaan rakennukseen.

Olen siis aikanaan itse asunut juurikin tuossa Kavallin nuorisokodissa ennen muuttoani ensimmäiseen omaan asuntoon Espoonlahdessa. Tämä siis joskus vuonna miekka ja kivi (1991?). Täytyy kyllä myöntää, että on olosuhteet hieman muuttuneet niistä ajoista… Mutta sitähän se kehitys on.

Oli todella mukava tavata vanhat tutut… tai no, osa heistä. Muita samaan aikaan paikassa asuneita nuoria paikalla ei samaan aikaan ollut, mutta pari tuttua ohjaajaa sentään oli tallella. Tsemppiä Merville ja onnea uuteen ”kotiin”. Tarvii vissiin käydä useamminkin moikkaamassa, ellei muuten niin pyörää näyttämässä ;-)

Tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

4 Responses to Historian lehtien havinaa

 1. varpu-liisa vanne says:

  Hain hiki hatussa etsin entisen Kavallin nykyosoitetta netissä, vaan ei tullut vastaani. Kait siksi, kun paikassa asustelee nyt myös lapsia, joista aikanaan kasvaa nuorisoa. Miran kirjoitus oli mukava, en vain naikkosta tunnistanut, Mervi-pomon toki! Voihan olla, että joku muukin ent. työntekijä, niin tai nuori alkaisi tänne kirjoitella. Olisi mukavaa tietää, mitä ”entisille” kuuluu?
  Hyviä yhdessäolon hetkiä v.2011.
  terv. varpu turuust

 2. Jarno says:

  Moips Varpu. Kirjoitushan oli minun käsialaa, ja kirjoituksen Mira on siis vaimoni joka vain oli mukana mestoilla. Mira ei ole Kavallissa asunut.

  Jos sinä olet se Varpu, joka ajeli sillä pickup autolla niin kyllä minä sinut muistan ;)

  • varpu-liisa vanne says:

   No ihan varmasti olen se, jonka autosta mainitsit, että muistat. Oletkohan sinä se Jarmo, joka asustit Kavallissa, jolla oli suunnitelmia elämälleen ja nyt ehkä niitä olet jo toteuttanut?! Oli muuten harvinaista kuulla niinkin nuorelta mieheltä, niin suuria unelmia joista kertoilit. Toivon, että en tälläerää muista henkilöä väärin.
   Olet avioitunut, ehkäpä olet isä ja Mira tietysti äiti. Paljon onnea elämäänne. Kertoile, osuinko oikeaan!
   Myös muita Kavallin asukkeja olisi mukavaa kuulla, mitä teille kuuluukaan??? Heipat.

 3. Jarno says:

  Juu Kavallissahan siis minäkin. Varmaan sama Jarno jonka muistat. Lapsia ei ole (ainakaan vielä) tullut, hoidokkeja (kissoja) sitäkin enemmän. :)

Haluatko sanoa jotain?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.