Länsirintamalta ei mitään uutta

Tänäänkään ei ole tullut mitään uutta infoa. Ehkäpä alakerta odottelee huomista Asukastoimikunnan kokousta. Jos täti kerran kuulee ääniä niin täti kuulee ääniä, tuskin se miksikään muuttuu vaikka tekisimme mitä. No, ehkäpä huomenna sitten… Tosin en ole edes kotona ennenkuin tuon edellä mainitun kokouksen jälkeen, sillä tarkoitus on mennä uudelleen vavisuttamaan GrIFK III:n maalintekijöiden itsetuntoa tällä kertaa Bayer Jorvin riveissä.

Ettei vaan tulisi kovin pahasti takkiin ;-)

Vielä lisää selvittelyä

Tämä asia on painanut mielessä taas pitkin päivää, ja päätin selvitellä asiaa vielä lisää. Kaupungin järjestyssäännöissä eikä myöskään huoneenvuokralaissa ole mitään mainintaa lemmikkieläinten määrästä tai määrän rajoituksesta. Isännöintifirman eikä vuokranantajankaan sivuilta tai ohjeista ole löytynyt mitään mainintaa, joten päätin sitten ottaa vielä kaiken kukkuraksi Helsingin eläinsuojeluyhdistyksen kannan tähän asiaan. Vastaus oli: Mitään rajoitusta ei sinänsä ole, ja heidän mielestään meidän asunnossa (3h+kk+s, 65 m²) on erittäin kohtuullinen määrä kissoja eikä heidän mielestään ole mitenkään mahdollista että kissat voisivat aiheuttaa kohtuutonta melua.

Tulipahan tämäkin varmistettua.

Isännöintiin liittyen

Soitin isännöitsijälle, jota kuitenkaan en saanut puhelimitse kiinni mutta juttelin sitten isännöintitoimiston edustajan kanssa puolisen tuntia puhelimessa. Hänkään ei voinut ymmärtää miten kissat olisivat voineet aiheuttaa moista melua alakertaan. Juttelin myös siitä, että jos tästä valitus heille asti jossain vaiheessa tulee (siis tähän mennessä ei ollut tullut mitään), asiaa tutkitaan ennenkuin siitä mitään kirjallista tulee.
Lue lisää

Naapurisopua parhaimmillaan

Enää ei oikein tahdo löytyä sopivia adjektiiveja kuvailemaan tätä tilannetta.

Mira soitti 16:40 hysteerisenä siitä, että rakas alakerran naapurimme oli jälleen käynyt valittamassa. Tällä kertaa mukana oli ollut asukastoimikunnan puheenjohtaja, ja linja samaa tasoa kuin ennenkin: Kissat meluaa niin ettei alakerta voi nukkua, kissat on laitettava yöksi häkkiin, valituksista seuraa häätö ja sen jälkeen on kaksi tuntia aikaa muuttaa… jne.
Lue lisää