Asuntoa metsästämässä

Uuden kodin metsästäminen sai massiivisen käänteen tämän viikon maanantaina kun myyjä hyväksyi tarjouksemme Lohjalla sijaitsevasta rivitalokolmiosta. Koska päädyimme ostamaan asunnon yksityiseltä myyjältä, liittyy kauppaan kaikenlaisia koukeroita mitä pitää ottaa huomioon. Ajattelinkin kirjoittaa asiasta projektiluontoisen blogin (vähän samaan tyyliin kuin Pinserin Raikas -blogi), ihan vain muille vastaavassa tilanteessa oleville tiedoksi. Ongelmaksi muodostuu tässäkin projektissa varmasti aika, mutta mikäli lukijakunta ei pikkuseikoista välitä, tälläinen ”päivyri” on nyt sitten tulossa. Blogia kirjoittelen ainakin tässä kaupanteko vaiheessa sekä tietysti sitten muuton yhteydessä ja osin sen jälkeenkin.

Jos tämä nyt kuulostaa huonolta idealta, tyrmätkää mielummin näin ensimmäisessä erässä kuin vasta sitten jälkikäteen ;-)

Tiedoksi myös niille ketkä ovat odottaneet kissa-aiheisia dokumentteja esimerkiksi sisäkissojen vessoista yms, niitä tulee kirjoitettua heti kun tälle aiheelle saadaan aikaiseksi edes pikkasen vapaa-aikaa ;-)

Terveiset Jyväskylästä

Roope osallistui viikonloppuna ensimmäistä kertaa kissanäyttelyyn ja pokkasi saldokseen kaksin kappalein EX1 ruusukkeita. Itse näyttelytapahtuma oli varmasti hyvin uuvuttava pienelle kisulle, mutta herra jaksoi varsin mallikkaasti koko viikonlopun; Mitä nyt pientä pahoinvointia lauantaina iltapäivästä – mutta sekin johtui luultavasti uuden mallisesta herkkutikusta mitä Roopelle annettiin.
Lue lisää

Pepin vuoro

Kaikessa tohinassa on unohtunut mainita, että Pepi sai ensimmäisen kiimansa tuossa viime viikon loppupuolella. Huvittavaksi tilanteen tekee se, että Roope yritti ainakin kertaalleen leikkiä isoakin poikaa Pepin kanssa leikkimisessä, mutta eihän siitä tietysti (onneksi) mitään tullut. ;-)

Roope on nyt sitten ensi viikon viikonloppuna lähdössä ensimmäiseen näyttelyynsä Jyväskylään. Saas nähdä kuinka pojan käy.