Roopen tauti

Kävimme hakemassa Roopen kuuden aikaan, ja saimme vahvistuksen epäilyille. Roopella on juuri tuo näyttelyssä kulovalkean tavoin levinnyt vatsatauti.

Felinassa toimii Tapiolan suorakorvaus (tai jotain) järjestelmä, joten saimme korvauspäätöksen jo ennen laskun maksamista, mikä osoittautuikin mielyttäväksi yllätykseksi kun yli 200 euron lasku muuttui 80 euron laskuksi.
Lue lisää

Roope sairastaa vuorostaan

Roopen aamu alkoi oksentelulla ja löysällä vatsalla, eikä Miran antama kermaviili (Hyla tietysti) pysynyt sekään sisällä. Roope valitti aamulla aivan kuin viime torstaina, joten päätimme toimia heti. Koska muitakin Rurokin näyttelyssä käyneitä kissoja on kuulemamme mukaan vatsataudissa, pääsi Roope Felinaan tarkastettavaksi.
Lue lisää

Roopen “kohtaus”

Alkuillasta Roope alkoi miukua aivan kuin hänellä olisi jotain hätää ja koskettaessa aristeli vatsaa ja rintaansa. Roope käyttäytyi muuten normaalisti, mutta valitteli vähän väliä. Hiljalleen roope alkoi hakeutua rauhallisempaan paikkaan loikoilemaan, edelleen jatkaen valittamista.

Epäilimme aluksi, että Roopella olisi vatsa kovana, joten annoimme hieman ruokaöljyä ruiskulla. Tilanne ei siitä ainakaan parempaan suuntaan muuttunut, joten soittelimme Roopen kasvattajalle ja kyselimme sieltä ohjeita. Roope myös läähätti aika ajoin vaikka mitään aihetta läähättämiselle ei ollut. Lisäksi huulten nuoleminen antoi viitteitä pahoinvoinnista.
Lue lisää