SB Vantaa vs LoSB fiasko

Tuli sitten köniin oikein kunnolla. Ottelun päätteeksi taululla komeilivat numerot 9-5 kotijoukkueelle. Kolleega aloitti maalissa, mutta tuli 5-2 tilanteessa pois ajassa 19.25. Tämän jälkeen torjuntavastuu siirtyi allekirjoittaneelle… Vaikka ottelussa tuli kalastettua (aiheeton) syöttöpiste ja monta hyvää torjuntaa, mahtui sinne allekirjoittaneellekin paljon parantamisen varaa.

Edit: Kai se syöttöpiste sitten minulle kuuluikin tulla, ainakin otteluraportin mukaan. Itse muistelen tilanteen menneen siten, että alivoimalla pelatessamme sain kopin ja avasin nopeasti pois keskellä olleelle hyökkääjälle. Seuraavasta tilanteesta mielestäni ei maalia tullut vaan vasta seuraavasta, mutta ilmeisesti nämä kaksi olivat sittenkin samaa tilannetta.

No, onpahan jokin valopilkku muuten synkässä ottelussa ;-)

Aku ja Roope Wanhan Sataman näyttelyssä

Aku ja Roope käväisivät Wanhassa Satamassa Surokin järjestämissä 107. ja 108. kansainvälisissä rotukissanäyttelyissä perjantaina ja lauantaina. Akun osalta kilpailu oli kahden kauppaa 1.5 kuukautta nuoremman Norskin kanssa ja voitot menivät puoliksi. Perjantaina Aku voitti ja lauantaina jäi kakkoseksi.

Roope oli varsin flegmaattinen otus perjantaina, mutta sai silti sertinsä. Lauantaina meni vähän paremmin ja päästiin TP valintaan asti missä tie sitten nousi pystyyn vähintäänkin mielenkiintoisella tavalla.

Lue lisää

Uusi vuosi, uudet kujeet

Rakentelen paraikaa saitin uutta leiskaa uuden WordPressin mukana tulleen K2 teeman pohjalle. Näyttää siltä, että tällä hetkellä homma ei pahemmin Internet Explorerilla toimi, mutta se nyt ei pahemmin allekirjoittanutta häiritse. Te, jotka vielä IE:tä käytätte: Hommatkaa Mozilla Firefox.

Ai niin; Hyvää Uutta Vuotta!

Edit: Jos sittenkin palaan vielä vanhaan leiskaan kunnes tuohon uuteen voi olla tyytyväinen ;-) Eihän tuossa edes ääkköset toimi oikein.