Laajakaistasta mokkulan käyttäjäksi

Kotiini on jo pidemmän aikaa saanut ainostaan Lohjan Puhelimen (DNA) ADSL liittymää, jonka hinta on ollut melko korkea. Vaihtoehtoja ei ole ollut, sillä kilpailijalta liittymää kysellessäni sain vastaukseksi asuvani Lohjan puhelimen yksioikeusaluleella, joten sinne he eivät liittymää pystyisi tarjoamaan.

Asiaa hieman aikaa harkittuani päätin hankkiutua eroon kalliista ADSL:stä, ja hommasin tilalle kymppimegaisen mokkulan. Aika näyttää kuinka nopea yhteys todellisuudessa on, mutta ainakin hintaero vanhaan ADSL liittymään on melkoinen.

Kallista on

Tämähän me jo kaikki tiedettiinkin, mutta nyt joku pirun Eurostat tutkimus sen meille vahvistaa; Suomi on euroopan kallein maa.

Tutkimuksessa toki sanotaan myös, että Suomea kalliimmat hinnat ovat mm. Tanskassa, Norjassa ja Sveitsissä, mutta eihän ne missään Euroopassa nyt sentään ole ;-).

Edit: Huomasivat näemmä virheensä, ja korjasivat uutisen otsikolle ”Suomi on euroalueen kallein maa” :).

Tarvitaan se lottovoitto synnyttyä Suomeen … eiku mitenpäin se nyt menikään…

Jussin viettoon voitolla

Vantaalaiset siirtyivät jussin viettoon voitolla Happosedistä, jotka olivat saaneet paikalle vain viisi kenttäpelaajaa maalivahtinsa tueksi. Ottelusta odotettiin varsin helppoa, sillä vantaalaisilla oli kuitenkin kaksi kentällistä ukkoja raahautunut paikalle.

Allekirjoittaneelle peli oli hyvin kaksijakoinen. Aluksi olin hyvin mukana tilanteissa hoitaen tonttini ihan mallikkaasti. Toisen erän puolivälissä kuitenkin venäyttin pahanlaisesti selkäni torjuntatilanteessa, eikä sen jälkeen ottelussa torjuntatyöskentelystä oikein tahtonut tulla mitään. Happosedät tekivät maalit lähinnä kärkkymisen seurauksena saaduilla yv-hyökkäyksillä, enkä oikein pystynyt hoitamaan tonttiani tilanteen edellyttämällä tavalla.

Loppunumerot kuitenkin vantaalaisille 16-10, joista valtaosa vastustajan maaleista tuli kolmannessa erässä.

Nyt sitten parantelemaan selkää toivottavasti nopeasti… Missä se Kärkkäisen numero olikaan?