Vantaa nipisti voiton Rapakunnosta

Maaleja tehtiin vuorotahtiin, ensin edelle meni Rapakunto ja vantaalaiset tasoittivat. Jossain välissä vuoro vaihtui, ja vantaalaiset siirtyivät ensin johtoon ja Rapakunto tasoitti. Viimeisen kerran tasoitus tuli pari kolme minuuttia ennen ottelun loppua, ja hetken tilanne näytti jos siltä, että pisteet menisivät jakoon. Vantaalaisten hieman onnekaskin pallon maalille kuljetus kuitenkin palkittiin johtomaalilla vain pari minuuttia ennen ottelun loppua. Rapakunto taisteli kiivaasti pisteestä ottaen maalivahdinkin pois, ja se lopulta kostautui vantaalaiten tehdessä tyhjiin loppunumeroiksi 6-4.

Taisi olla yksi kesäkauden tiukimmista väännöistä, vaikka vantaalaiset valtaosin palloa tavalliseen tapaansa hallitsikin. Loistavaa peliä.

Happosedät kukistettiin toistamiseen

Vantaalaiset eivät jättäneet Happosedille mitään mahdollisuuksia eilisessä kohtaamisessa. Vaikka ottelu numeroiden valossa olikin pitkään tasainen, ei vantaalaisilla ollut ottelussa mitään hätää. Vantaalaiset kontrolloivat palloa 95% peliajasta, ja muutamat hassut vastahyökkäykset kilpistyivät pakkeihin ja viimekädessä allekirjoittaneeseen. Happosetien ainokainen tuli sekin vasta riparista suoraan hyökkääjän lapaan palanneen pallon löydettyä tiensä yläkulmaan.

Lopputulos vantaalaisille 4-1.