Tokasta tasuri

Toinen kesäliigan ottelu ei sujunut aivan yhtä mallikkaasti kuin edellinen, tuloksena 5-5 tasuri Puuhapussia vastaan. Vantaa johti ottelua ensimmäisellä erätauolla jo 4-1, mutta niin vain Puuhapussi tuli tasoihin ja meni ohikin. Vantaa puolestaan pelasti pisteen tasoittamalla pari minuuttia ennen ottelun loppua.

Eka peli eka voitto

Salibandyä Ruskeasuon Arena Centerissä.

Kesäliigan ensimmäinen ottelu MOV vs Trombi päättyi odotetusti kotijoukkueen 9-2 voittoon. Maalinteko oli varsinaista tervan juontia, ja avausmaalia saatiin odottaakin toisen erän puoliväliin asti ennenkuin ketsuppipullo lopulta aukesi. Vastustajan pari maalia (varsinkin jälkimmäinen) tuli hieman kotijoukkueen avustamina. Oma peli sujui ihan ok, vaikka edellisestä kosketuksesta salibandykenttään olikin yli puoli vuotta.

Huomenna se alkaa

Kesälläkin pelataan salibandyä.

On jälleen se aika vuodesta, kun lauma ukkoja sulatetaan syväjäästä kesäliigaa varten. Huomenna on ensimmäinen kesäliigan ottelu MOV:n riveissä, ja allekirjoittaneelle tämä tarkoittaa ensimmäistä peliä yli kymmeneen kuukauteen. Lisämausteeksi allekirjoittaneen edellisistä treeneistäkin on ehtinyt vierähtää puoli vuotta… Ehkä hieman ylikin. Luottavaisin mielin siis … NOT!

Pöytää ja pokeria

Nyt kesällä olisi tarkoitus vihdoin ja viimein saada oma pöydän rakentaminen käyntiin. Kaikki tarveaineet pöydän tekemiseen on hommattu pikku hiljaa ja tekosyyt rakennusprojektin lykkäämiseksi alkaa kaikki olla käytetty.

Kaveripiirissä on muutamia pöydänrakennusprojekteja jo ollutkin, mutta itse taidan olla ensimmäinen joka yrittää saada pöytään sisäänrakennetut led-valot. Itse valojen laittaminen ei ole mikään ongelma, ainoastaan niiden mukanaan tuoma railin korotus tuottaa harmaita hiuksia. Omalta osaltani arvon enää vain sitä, rakennanko pöydän racetrackillä vai ilman… Kumpainenkin vaihtoehto kun omaa omat hyvät ja huonot puolensa.

Luultavimmin pöydästä tulee ovaali, ilman racetrackiä ja siihen on upotettu korotettuun railiin led-valot pelialuetta valaisemaan. Lisäksi pöydässä on sisäänrakennettu paikka chipeille, korteille ja muulle sälälle. Vielä kun keksisi miten saada kannettavassa pyörivä turnauskello jotenkin integroitua mukaan pöytään, niin ei paremmasta väliä. Valmiin pöydän kanssa viimeiseksi ongelmaksi jääkin sitten pöydän sijoittaminen asuntoon niin, ettei siitä tule kissojen kynsien teroituspaikka ja/tai paikka päiväunille ;-).

Livepelejä odotellessa vaihtoehtona on pelaaminen verkossa. Hyvänä houkuttimena toimii avokätinen rekisteröitymisbonus, jollaista ei livepeleistä irtoa. Ongelmana on valita se oikea sivusto, ettei eksy esimerkiksi ETA alueen ulkopuolelle, mistä voittojen kotiuttaminen rikastuttaa lähinnä verottajaa.

Oman haasteensa online-pelaamisessa on toki verkkoyhteyskin, sillä pelaaminen esimerkiksi mökkirannasta mokkulaa käyttäen tuo ihan omanlaisensa haasteet mukaan kuvioihin. Tuleepa mieleen eräskin tapaus, kun on juuri ehtinyt tuupata ison osan merkeistään pottiin, ja kädessä on nutsit… Niin eikö nettiyhteys juuri silloin mene poikki, ja automatiikka heittää kortit mukkiin. Voi sitä riemun määrää sitten, kun yhteys saadaan takaisin ja huomataan mitä on käynyt.

Itse olen ehdottomasti enemmän livepelien kannalla, vaikka niissä pyörivätkin huomattavasti pienemmät rahat ainakin aloittelijalle. Chippien hypistely ja vastustajien reaktioiden, ilmeiden ja muiden tellien lukeminen tekevät harrastuksesta paljon monipuolisempaa kuin verkossa. Hyväkään netticasino kun ei tarjoa chippien hypistelyä valikoimissaan.

Saapa nähdä saanko omasta pöytäprojektista koskaan valmista – ainakin kavereiden mielestä se lienee hyvinkin epätodennäköistä ;-).