Trombista ei vastusta

Eilinen Arenaliigan ottelu Trombia vastaan oli ohi oikeastaan jo ensimmäisessä erässä. Vantaalaiset naputtivat tasaiseen tahtiin erälukemiksi 5-0. Toiseen erään Trombi pääsi hieman mukaan ja saikin pidettyä erän vähämaalisena. Toinen erä vantaalaisille 3-1. Kolmannen erän alkuun Trombi iski kahdesti, ja hetken näytti jo siltä, että vantaalaiset ovat maalanneet tarpeekseen, mutta erän loppupuoliskolla ketsuppopullo kaatui lopullisesti. Kuusi maalia vantaalaisille ja koko ottelu 14-3.

Eka peli eka voitto

Salibandyä Ruskeasuon Arena Centerissä.

Kesäliigan ensimmäinen ottelu MOV vs Trombi päättyi odotetusti kotijoukkueen 9-2 voittoon. Maalinteko oli varsinaista tervan juontia, ja avausmaalia saatiin odottaakin toisen erän puoliväliin asti ennenkuin ketsuppipullo lopulta aukesi. Vastustajan pari maalia (varsinkin jälkimmäinen) tuli hieman kotijoukkueen avustamina. Oma peli sujui ihan ok, vaikka edellisestä kosketuksesta salibandykenttään olikin yli puoli vuotta.

Trombi vs. 013 3-4

Eilinen ottelu Trombia vastaan oli varsin kaksijakoinen. Ensin Team 013 jaksoi juosta, ja Trombi jäi jälkeen. Sitten väsymys iski tiimiläisiin, ja Trombi otti hallinnan itselleen kivuten maali kerrallaan tasoihin pari minuuttia ennen ottelun loppua. Melkein taskussa olleet pisteet tuntuivat puolittuvan, ja Trombi jatkoi edelleen painostusta.

Hetki ennen ottelun loppua sain vielä yhden hyvän kopin ja avasin nopean vasempaan laitaan, mistä pallo saatiin siirrettyä takatolpille, ja voittomaali oli tosiasia ajassa 59.58. Melkoinen hurmosmaali tuohon loppuun, etten sanoisi.

Ottelu allekirjoittaneelta oli varsin onnistunut, vaikka pari päässyttä maalia perinteiseen tyyliin jäikin harmittamaan. Tärkeät pisteet kuitenkin, ja lohkovoitto varmistuisi mikäli lohkon kakkonen, Rocks, häviäisi oman ottelunsa.

Rocks hävisi kuin hävisikin oman ottelunsa, ja lohkovoitto varmistui jo ennen viimeistä kierrosta. Näin siis tänä kesänä. Nyt jännitetään enää toisen kesäliigajoukkueen lohkovoittoa.

Trombi vs. 013 3-2

Hallissa valehtelematta yli 40 astetta ja pelata pitäisi. Ei kovin herkkua, vaikka peli tiukkaa vääntöä olikin. 013 väsyi enemmän ja hävisi. Pitäisi kieltää tälläisissä oloissa pelaaminen.

Surullista sinänsä, ettei Arenacenter osannut mitoittaa hallin ilmastointia oikein, vaikka vanhassa hallissakin tämä samainen ongelma oli tullut tutuksi. Rahastahan se vaan on kiinni, luulisin.