Pyörä ei halua tulla myydyksi?

Eipä tuohon pyörän myynti-ilmoitukseen montaa oikeaa yhteydenottoa ole tullut, mutta muutama kuitenkin. Viimeisin yhteydenotto tapahtui lauantaina juuri kun olimme astuneet sisään asuntomessuille, joten jouduin sopimaan pyödän näytön sunnuntaille. No, tuli sunnuntai ja arvelin siirtää pyörän ulos tallista valmiiksi… Käänsin avaimesta ja naks – kaikki virrat katosivat. No, laturi kiinni ja lataamaan… Akku vaan ei ottanut enää vastaan virtaa, sillä parin tunnin lataamisen jälkeen akussa riitti virtaa vain sen verran, että virrat tulivat päälle – starttimoottori ei edes pyörähtänyt.

No ei muutakuin ilmoitus ostajalle ettei tulekaan vielä sunnuntaina vaan vasta maanantaina että ehdin saada uuden akun – sellaista kun ei sunnuntaina saa mistään. Tänään tosin on ohjelmassa myös Roopen sydänultra, joten koeajo menee iltaan. Saas nähdä.

Onkohan tämä nyt sitten Reiskan tapa kertoa minulle, ettei se halua muuttaa?

Trombista ei vastusta

Eilinen Arenaliigan ottelu Trombia vastaan oli ohi oikeastaan jo ensimmäisessä erässä. Vantaalaiset naputtivat tasaiseen tahtiin erälukemiksi 5-0. Toiseen erään Trombi pääsi hieman mukaan ja saikin pidettyä erän vähämaalisena. Toinen erä vantaalaisille 3-1. Kolmannen erän alkuun Trombi iski kahdesti, ja hetken näytti jo siltä, että vantaalaiset ovat maalanneet tarpeekseen, mutta erän loppupuoliskolla ketsuppopullo kaatui lopullisesti. Kuusi maalia vantaalaisille ja koko ottelu 14-3.

Voittoja voittoja

Vantaalaiset jatkavat voitoilla kesäliigassa. Ollessani itse poissa viime keskiviikkoisesta ottelusta Universumin Hallitsijoita vastaan pojat naputtivat taululle rumat 12-4 lukemat. Eilinen ottelu Puuhapussia vastaan puolestaan oli hyvin haasteellinen pitkälti Koivulan pojan torjuntojen puutteen vuoksi :) Loppunumerot kuitenkin vantaalaisille 7-5.