Kesän ensimmäinen tappio

Eilinen kesäliigan ottelu Coast to Coastia vastaan oli varsin tasaväkinen vääntö, joka lopulta kääntyi vastustajien 7-5 voitoksi. Allekirjoittaneen peli kulki hyvin pitkästä aikaa, enkä voinut muutaman metrin päästä suoraan syötöstä ammutuille maaleille mitään. Oman lohtunsa tuo kauden ensimmäinen syöttöpiste ;-)

Roope lekurissa

Roope

Roopen yskittyä limaa toissaviikon lopulla, päätimme heti seuraavana arkipäivänä (eli maanantaina) varata Roopelle lääkäriajan Lohjan Animagille (entinen Lohjan Pieneläinklinikka). Lääkäriin päästiin heti tiistaina, eli 10.6.2014, ja Roopen nielu tutkittiin rauhoituksessa. Aivan sataprosenttista varmuutta asiaan ei saatu, mutta hyvin suurella todennäköisyydellä Roope on onnistunut saamaan jonkun heinän takertumaan kurkkuunsa, ja se on sitten aiheuttanut tulehdusta ja turvotusta nieluun, mikä toki tuo mukanaan limaisen yskän. Ruohoa ei tähystyksessä enää löytynyt, mutta se ei liene mikään ihme, kun tässä on Roopekin ehtinyt jo köhiä koko viikonlopun.

Roope sai antibioottikuurin, joka on jo selkeästi lähtenyt puremaan. Roope on liki entisellään köhimisen loputtua lähes kokonaan. Katsotaan tilannetta tarkemmin vielä antibioottikuurin päätyttyä.

Kausi käyntiin voitolla

Missä on Vantaa? aloitti kesäliigan voitolla Morning Glory:stä. Allekirjoittanut koitti kaikin tavoin saada ottelusta tasaista, mutta vantaalaiset tekivät lopulta enemmän maaleja kuin vastustaja. Allekirjoittaneen diesel moottori hyrisi käyntiin oikeastaan vasta kolmannessa erässä. Liki 9kk pelaamattomuus näkyi ;) Lopputulos kirjattiin numeroihin 6-8 Morning Gloryn oltua kotijoukkueena.