Tiukka vääntö

Tiukkaa vääntöä (Kuvituskuva)

Eilinen kesäliigan ottelu KiPaa vastaan osoittautui juuri niin tiukaksi väännöksi kuin ennalta pelkäsinkin. Vantaalaisten vahvuudesta oli poissa monta kärkipään maalintekijää, joka näkyi maalien vähyydessä. Ottelusta muodostui varsinainen trilleri kolmannessa erässä kun KiPa alkoi 3-1 tappioasemassa rynnistää kavennuksen perässä. Hieman erän puolivälin jälkeen vastustajat olivat mielestään jo tehneet maalin, mutta pallo jäi maaliviivalle allekirjoittaneen takajalan polvitaipeeseen. Hetkeä myöhemmin pallo kaivettiin kuitenkin vantaalaisten verkosta ja vastustaja tuli jo maalin päähän. Rynnistys jatkui loppusummeriin asti, eteenkin kun vantaalaiset yrittivät kovasti tarjota paikkaa vastustajalle ottamalla hyökkäyspään jäähyn nelisen minuuttia ennen ottelun loppua. Ylivoimasta ja lopun maalivahditta pelaamisesta huolimatta enempää maaleja ei nähty, ja pisteet jäivät vantaalaisille numeroin 3-2.

Härkäviikon jatko

Pallot tarttuu (Kuvituskuva)

Yleensä nollapelin jälkeen tulee umpisurkea seuraava peli, mutta tämä peli oli poikkeus. Missä on Vantaa? vs Pulttiboys eteni pari ensimmäistä erää lähes täysin vantaalaisten komennossa numeroihin 9-1.Ottelun alussa lipsahtanut helpohko maali selän taakse (pallo tosin lyötiin kädestä sisään) jäi siis ainoaksi maaliksi kahteen ensimmäiseen erään. Vastustaja roikutti palloa sektorin ulkopuolelta ilman maskia, joten torjunnoissa ei ollut vaikeuksia. Kolmannessa erässä vantaalaisten kone alkoi vähän hiipumaan ja vastustaja pääsi kaunistelemaan loppunumeroiksi 9-4.

Kauden ensimmäinen nollapeli

Ei maaleja (kuvituskuva)

Edellisen ottelun huonosta torjuntafiiliksestä lähdin hakemaan tässä ottelussa huomattavaa parannusta. Vastustajana oli SB Pägy, joka oli hävinnyt kauden aiemmat ottelunsa varsin suurinumeroisesti. Odotettavissa olisi siis varsin maalirikas iloittelu tästäkin. Vantaalaiset naputtivat maaleja varsin rauhalliseen tahtiin, ja kun puolustuskin sujui lähes moitteetta läpi ottelun, oli allekirjoittaneella suhteellisen helppo työ hoitaa ne muutamat perille asti tulleet vedot pois. Lopputulos vantaalaisille 15-0 ja allekirjoittaneelle kauden ensimmäinen nollapeli. Vastustajalle iso hatunnosto siitä, että pelasivat ottelun loppuun asti vaikka numerot olivatkin aika selvät jo kolmanteen erään lähtiessä.

Pari häkkiä vaan

Kuvituskuva

Louis Van Gaalja oli ennalta tuntematon vastustaja eikä vantaalaisilla ollut suurempian ongelmia voittaa ottelu numeroin 12-7. Allekirjoittaneen peli oli yksi huonoimmista pitkiin aikoihin vaikka sainkin syöttöpisteen yhdestä läpiheitosta. Vastustaja pisti paikoista sisään hyvällä prosentilla eikä allekirjoittanut päässyt kunnolla mukaan missään vaiheessa. Ottelun kuvan mukaisesti vastustajan saama rankkarikin meni torjunnan kautta sisään. No, tästä sisuuntuneena SB Pägyä kaatamaan maanantaina.

Kesäliiga käyntiin

Voitto kesäliigan avauksesta

Missä on Vantaa? aloitti kesäliigan selkeällä 8-3 voitolla Nonamesta. Allekirjoittaneelta ihan ok peli noin 5kk tauko huomioiden, mutta voisi sitä seuraavassa pelissä ottaa pari koppia enemmän. Positiivista oli huomata, että sekä talven aikana ongelmia aiheuttaneet selkä ja olkapää kestivät pelaamisen hyvin. Torjunnat tulivat jostain takaraivosta, mitä nyt vähän kohmeisina. Suunta ylöspäin kuitenkin, sano.