KiPa kaatui saappaat jalassa

Vääntöä (kuvituskuva)

Ottelu oli taas hyvin tasainen. Alussa vantaalaiset menivät 2-0 johtoon, mutta KiPa tuli rinnalle. Vantaalaisten seuraava nykäisy 5-2 meinasi sekin sulaa pois kun KiPa nousi maalin päähän. Vantaalaisten onneksi sen lähemmäksi KiPa ei päässyt, ja lopussa pystyttiin nipistämään vielä pari häkkiä kaulaa; Loppunumeroiksi kirjattiin 7-4.

Allekirjoittanut pistäytyi vielä tämän jälkeen lainamaalivahtina Soppan riveissä kuittamaassa 11-1 voiton SB Pagystä. Kauden viimeisessä kohtaamisessa onkin vastassa juurikin tuo Soppa.

Tiukka vääntö

Tiukkaa vääntöä (Kuvituskuva)

Eilinen kesäliigan ottelu KiPaa vastaan osoittautui juuri niin tiukaksi väännöksi kuin ennalta pelkäsinkin. Vantaalaisten vahvuudesta oli poissa monta kärkipään maalintekijää, joka näkyi maalien vähyydessä. Ottelusta muodostui varsinainen trilleri kolmannessa erässä kun KiPa alkoi 3-1 tappioasemassa rynnistää kavennuksen perässä. Hieman erän puolivälin jälkeen vastustajat olivat mielestään jo tehneet maalin, mutta pallo jäi maaliviivalle allekirjoittaneen takajalan polvitaipeeseen. Hetkeä myöhemmin pallo kaivettiin kuitenkin vantaalaisten verkosta ja vastustaja tuli jo maalin päähän. Rynnistys jatkui loppusummeriin asti, eteenkin kun vantaalaiset yrittivät kovasti tarjota paikkaa vastustajalle ottamalla hyökkäyspään jäähyn nelisen minuuttia ennen ottelun loppua. Ylivoimasta ja lopun maalivahditta pelaamisesta huolimatta enempää maaleja ei nähty, ja pisteet jäivät vantaalaisille numeroin 3-2.