Runkosarja päätökseen

Korkeita (Kuvituskuva)

Korkeita (Kuvituskuva)

Soppa pisti pelin tiukaksi, eikä sarjapisteet irronneet vantaalaisille helpolla. Vastustaja tuli kaksi kertaa takaa tasoihin, ja taisipa alkupuoliskolla hetken aikaa johtaakin ottelua. Kahden erän jälkeen peli oli 3-3, mutta sitten vantaalaiset onnistuivat repäisemään muutaman maalin kaulan, jota Soppa ei enää saanut kurottua umpeen vaikka allekirjoittanut kovasti yritti siinä avustaa. Loppunumerot kirjattiin 7-5 vantaalaisille ja lohkovoitto puhtaalla pelillä. Kauden viimeisenä koitoksena finaali puolentoista viikon kuluttua jossain hiton Myllypurossa, plääh!

KiPa kaatui saappaat jalassa

Vääntöä (kuvituskuva)

Ottelu oli taas hyvin tasainen. Alussa vantaalaiset menivät 2-0 johtoon, mutta KiPa tuli rinnalle. Vantaalaisten seuraava nykäisy 5-2 meinasi sekin sulaa pois kun KiPa nousi maalin päähän. Vantaalaisten onneksi sen lähemmäksi KiPa ei päässyt, ja lopussa pystyttiin nipistämään vielä pari häkkiä kaulaa; Loppunumeroiksi kirjattiin 7-4.

Allekirjoittanut pistäytyi vielä tämän jälkeen lainamaalivahtina Soppan riveissä kuittamaassa 11-1 voiton SB Pagystä. Kauden viimeisessä kohtaamisessa onkin vastassa juurikin tuo Soppa.