2014 Audi RS 7 U.S hinnoittelu julkistettu

Hinnoittelu täysin uudelle korkean suorituskyvyn 2014 Audi RS 7:lle – Kaikista tehokkain RS malli koskaan tarjottu Yhdysvalloissa. – alkaen €79000. RS 7 ruumiillistuma, esteettinen muotoilu, innovatiivinen tekniikka ja radalla testattu suorituskyky, debytoi 2013 North American International Auto Show:ssa Detroitissa ja oletetaan saapuvan Yhdysvaltojen näyttelytiloihin tänä syksynä.

Suuritehoinen Audi RS 7 liittyy laajentuvaan A7 mallistoon, joka on parannettu vuoden 2014 vuosimallista lisäämällä kokonaan uuden A7 TDI® clean diesel model, lisäksi A7 3.0T ja S7 4.0T variantteja. Audi RS 7 on varustettu twin-turbo 4,0 TFSI V8.moottori tuottaa hämmästyttävän 560hv ja 516 lb-ft vääntömomentin. Käynnistyksestä 0-100 km/h vain 3.7 sekunnissa, RS 7 huippunopeus radalla on 280 km/h. Pienillä ja keskisuurilla kuormilla ja kierrosluvuilla – sen innovaativisella cylinder on demand tekniikalla – RS 7 deaktivoi sylinterit 2, 3, 5 ja 8 sulkemalla näiden venttiilit sähkömekaanisten toimilaitteiden avulla. 4.0 TFSI kulkee nelisylinteri-tilassa, joka tarjoaa jopa 15% paremman polttoaineen kulutuksen, kun aktiiviset moottorin kiinnikkeet kumoaa muutokset tärinässä 8 ja 4 sylinteri tilassa.

Sarja muotoilu yksityiskohtia antavat RS 7:lle dynaamisen terävyyden sen virtaavaan coupe muotoiluun. Saatavana standardina, matte alumiinissa tai hiili muotoilulla, RS 7 ominaisuuksiin kuuluu selvästi erottuvat puskurit, Audi singleframe® säleikkö alumiini mattena tai kiiltävän mustana, hunajakenno säleikkö insertit ja lämmitetty, automaattinen himmennys ja teho-taitto ulkopeilit. RS 7:n sisusta huokuu urheilullisuutta ja voimaa sen kolmipuolaisella rei’itetyllä monitoimi sport ratin kontrasti ompelulla ja RS 7 tunnuksella, urheilu paikat Valcona nahassa hunajakennon tikkauksella, ja RS-erityiset nupit ja kahvat. Audi RS 7 alkaa Prestige varustetasolla, joka tarjoaa lukisia teknologisia ominaisuuksia kuten uraauurtava Audi MMI ® touch käsialan tunnistuksella. Katsotaan mitä Audi tarjoaa ensi vuonna.

Lähde: www.AutoIhinvaraOsat.fi