Chippien metsästys

Onpas muuten varsin työläs ja hankala projekti löytää hyvät chipit Mikan valmistuvaa pokeripöytää ajatellen. Netissä kun on tarjolla 12397598 erilaista chippejä myyvää sivustoa, ja jokaisella on oma valikoimansa (ok, aika monesta löytyy suunnilleen sama valikoima). Hinnat vaihtelevat aivan älyttömästi, eikä kuvien perusteella osaa chippien laadusta oikein sanoa mitään.

Pokeribuumin kasvaessa päivittäin alkaisi olla kysyntää fyysiselle kaupalle, jossa chippejä pääsisi helpommin hypistelemään ennen ostopäätöksen tekemistä. Niissä harvoissa paikoissa, missä chippejä fyysisesti myydään, ei niitä juurikaan pääse käpistelemään ennen ostopäätöksen tekemistä.

Toki netistä voi monestakin paikasta tilata näytekappaleita – mutta pidemmän päälle se tulee kalliiksi jo pelkästään postikuluista. Yhden tälläisen näytelähetyksen olen itsekin jo tilannut, ja se auttaa sopivien chippien löytämistä jonkin verran, mutta siltikin tämä on hankalaa. Näistäkin näytteistä paras chippi on tietysti sellainen, mitä netissäkin myydään ainoastaan kappaleittain (suunnilleen 0.70€ kappalehintaan, Arrrgh!).

Suositelkaas arvon lukijat hyviä paikkoja tai hyviä chippejä kohtuulliseen hintaan (kiitos ei mitään muovisia).