MOV? kaatoi DR:n toistamiseen

Vantaalaisten kauden päätös tuotti 4-1 voiton DR:stä. Tämä ei kuitenkaan nostanut vantaalaisia lohkovoittoon, sillä Universumin Hallitsijat voittivat niinikään viimeisen ottelunsa, ja tasapisteissä pysyivät vantaalaisten edellä sarjataulukossa keskinäisen maalieron turvin. Kausi oli tästä huolimatta hieno, ja voitolla on mukava siirtyä talvilomille.

MOV? jälleen voittoon

DR oli saapunut paikalle vain neljän kenttäpelaajan turvin, ja näytti hetken siltä ettei peliä saada ollenkaan aikaiseksi. Onneksi vastustaja sai värvättyä yhden kenttäpelaajan lisää, ja peli saatiin käyntiin. Ilman vaihtomiehiä pelannut DR aloitti ryminällä, ja teki kaksi ensimmäistä maalia kunnon lihamuurin tekemän maskin takaa. Vantaalaiset saivat ensimmäiseen erään vain yhden. Tämän jälkeen vaihtomiehien puute alkoi painaa DR leirissä, ja vantaalaiset saivat enemmän otetta. Pari hyvää yritystä DR:llä vielä riitti, mutta tolpat ja ylärima olivat vantaalaisten maalissa kuin noiduttu. Otteluun mahtui vissiin kolme ylärimaa ja yksi tolppa ainakin. Saipa vastustaja rankkarinkin, mutta allekirjoittaneen hyvä vastaantulo ajoi laukojan liian pieneen kulmaan, ja veto osui – mihinkäs muuhun kuin tolppaan.

Kolmannen erän loppupuoliskolla vastustajan pelaajalla keitti yli, ja haistatteli sitten kunnolla tuomarille. Tuloksena 2 + 10 minuuttia. Koskapa vastusjalla ei ollut ylimääräisiä pelaajia, joutuivat he pelaamaan kolmella viittä vastaan vantaalaisten viimeiseen maaliin asti, ja loppusummeriin asti sitten neljällä. Tilanteeseen ja ennenkaikkea vastustajan pelaajien määrään ehkä hieman kova tuomio. Kaksiminuuttinen oli ihan ansaittu kyllä, mutta sen kympin ehkä olisi voinut tilanteen vuoksi jättää antamatta.

Lopputulos Ruskeasun helvetinpätsissä 7-2 vantaalaisille.