Oilers jätti Hakin nollille

Käväisin Rainen kanssa katsomassa, kuinka Espoon Oilers teurasti AC Hakin kotonaan. Ennakkosuosikin viitta ei espoolaisten menoa haitannut, vaan maaleja tehtiin tasaisen tappavaan tahtiin. Käytännössä ottelu oli ohi jo ensimmäisessä erässä, kun erätauolle mentiin vantaalaisittain masentavissa kotijoukkueen 5-0 johtolukemissa.

Toiseen erään Haki paransi hieman, ja hävisi erän ”vain” 2-0. Kolmas erä oli kosmetiikkaa, ja se espoolaisille 3-0, ja koko ottelu siis puhtaasti 10-0.

Hakin mahdollisuudet säilyä sarjassa ovat enää käytännössä teoreettiset, sen verran surkeasti kausi heillä on mennyt. Espoolaiset puolestaan nousivat voittonsa turvin sarjataulukossa kolmanneksi SPV:n ohi.

Kakkoselle täydet pisteet

Hiltsikin oli tänään iskussa. Kuva ottelusta VSS vs LoSB II.

Lohjan Salibandyn miesten kakkosjoukkue käväisi Hangossa hakemassa kaikki neljä tarjolla ollutta sarjapistettä kaatamalla ensin rakkaan paikallisvastustaja Lohen 8-5, ja FC Rybackin hieman selkeämmin 8-1. Ensimmäisessä pelissä maalinteosta vastasi lähes yksinomaan Tommi Tukiainen tehden neljä häkkiä, ja vastaavasti toisessa pelissä saman maalimäärän sai Tuomas Hiltunen. Allekirjoittanutkin sai avattua kauden pistetilin syöttämällä Tomi Mahkosen tekemän 8-1 maalin jälkimmäisessä pelissä.

Lähes täydellisen salibandy päivän kruunasi reissu katsomaan kun Espoon Oilers kaatoi kotonaan Tapanilan Erän lukemin 5-4. Nyt kun vielä napsahtaisi se seitsemän oikein illan lotossa, voisi jo alkaa puhua kaiken kaikkiaan täydellisestä päivästä.

Edit: Nojuu, ei ollut kuin kolme oikein, joten pyh.