Oilers jätti Hakin nollille

Käväisin Rainen kanssa katsomassa, kuinka Espoon Oilers teurasti AC Hakin kotonaan. Ennakkosuosikin viitta ei espoolaisten menoa haitannut, vaan maaleja tehtiin tasaisen tappavaan tahtiin. Käytännössä ottelu oli ohi jo ensimmäisessä erässä, kun erätauolle mentiin vantaalaisittain masentavissa kotijoukkueen 5-0 johtolukemissa.

Toiseen erään Haki paransi hieman, ja hävisi erän ”vain” 2-0. Kolmas erä oli kosmetiikkaa, ja se espoolaisille 3-0, ja koko ottelu siis puhtaasti 10-0.

Hakin mahdollisuudet säilyä sarjassa ovat enää käytännössä teoreettiset, sen verran surkeasti kausi heillä on mennyt. Espoolaiset puolestaan nousivat voittonsa turvin sarjataulukossa kolmanneksi SPV:n ohi.

AC Haki nousi voittoon Tennarissa

LoSB vs AC HakiVappula oli liikaa lohjalaisten puolustukselle.

Lohjan Salibandy
taisteli kynsin ja hampain Suomen Cupin viidennen kierroksen ottelussa liigajoukkue AC Hakia vastaan. Ottelu oli tiukkaa vääntöä loppuun asti, mutta liigajoukkueen rutiinilla AC Haki puristi tärkeät maalit, ja eteni Cupin välieriin. Lopputulos keskiviikkoisessa ottelussa vieraille 4-7.

NST vahvempi kotonaan

NST vs LoSBLohjalaiset eivät voineet NST:lle mitään. Kuva harjoitusottelusta FoSu vs. LoSB.

Lohjalaisten vierasmatka Lappeenrantaan toi tuliaisiksi tasan nolla sarjapistettä. NST ei jättänyt lohjalaisille mitään mahdollisuuksia, vaan vei ottelun selkein 6-2 numeroin sunnuntai-illan iloksi. Seuraavaksi Hakin kaatoon kotona keskiviikkona.

Lohjalaisten voittoputki poikki

LoSB vs Erä AkatemiaErä Akatemia oli liian vikkelä lohjalaisille.

Heti kun edellisestä härkäviikosta oli päästy, tuli uusi kohdalle. Viikon aikana lohjalaiset pelaavat kolme ottelua, joista yksi on ensi keskiviikkona pelattava Suomen Cup ottelu AC Hakia vastaan.

Eilisessä ottelussa LoSB pysyi nuoren Erä Akatemian vauhdissa vain evauserän. Toisessa erässä helsinkiäiset karkasivat 1-4 johtoon, eikä kolmas erä juuri muuttanut tilannetta. Lopputulos Erä Akatemialle 3-7. Seuraavaksi LoSB lähtee Lappeenrantaan pöllyttämään NST:tä sunnuntaina.

Ruukin Into ei riittänyt

Kuva ottelusta SB Vantaa vs. LoSB

LoSB käväisi lauantaina hakemassa SuomenCupin viidennelle kierrokselle oikeuttavan voiton Pohjois-Suomen lohkossa II-Divisioonaa pelaavan Ruukin Innon kustannuksella. Helpolla ei lohjalaisten voitto irronnut, sillä ruukkilaiset pistivät kampoihin viimeiseen asti antautuen vasta jatkoajalla maalein 9-10. Cupin viidennen kierroksen vastustajaksi arpa heitti Salibandyliigan jumbosijalla porskuttavan AC Hakin. Ottelun ajankohta varmistuu myöhemmin.