LoSBin loppukiri jäi kesken


Eilinen I-Divisioonan ottelu SB Vantaa vs. LoSB oli tiukka taistelu arvokkaista sarjapisteistä, aivan kuten ennakkoon oli arvattavissakin. Avauserä meni kyttäilyksi ja virheitä yritettiin välttää kuin ruttoa. Erän ainoat tilastomerkinnät olivat vantaalaisten jäähyjä. LoSB:n ylivoimapelaaminen ei ole tällä kaudella lähtenyt toimimaan, eikä se tehnyt sitä tässäkään pelissä, joten vantaalaiset säilyivät ilman takaiskuja.

Maalinteon aloitti LoSB toisen erän alussa ajassa 24:22 Janne Laukkarisen maalilla, johon syötön tarjoili Tommi Palenius. Vantaalaiset kuitenkin kuittasivat maalin pari minuuttia myöhemmin. Erän lopussa Vantaa puristi ylivoimalla johtoon, josta se ei sitten luopunutkaan koko ottelun aikana. Toinen erä 2-1 kotijoukkueelle.

Kolmannessa erässä vantaalaiset rokottivat vielä kahdesti ennenkuin LoSB otti aikalisän, ja alkoi kiriä. Ensin Aki Korkiakoski kavensi 4-2:een Pekka Raskin syötöstä. Erän lopussa Juuso Jolkkonen toi vielä toivoa lohjalaisiin kaventaessaan ajassa 57:32 tilanteeksi 4-3. Enempää maaleja ei Lohjan hurjasta rynnistyksestä huolimatta enää nähty, joten pisteet jäivät Vantaalle. Erä LoSBille 2-3, mutta ottelu siis Vantaalle 4-3.