Savuton vuosi

Äkkiä se aika kuluu. On kulunut täsmälleen vuosi siitä kun stumppasin viimeisen kerran. Kertaakaan en ole sortunut, mikä yllätti ennenkaikkea itseni positiivisesti. Mieli on kyllä tehnyt montakin kertaa, mutta toistaiseksi on lopetus pysynyt voimissaan. Edes vuodenvaihteen suhteellinen kosteus ei tilannetta onnistunut horjuttamaan. Hyvä niin.

Painoa on tullut 7-8 kiloa lisää (toivoinkin viitisen kiloa lisää, mutta menköön tämäkin). Kaipa haju- ja makuaisti on osoittanut jotain parannusta, mutta ei niin konkreettista kun on mainostettu. Tupakka tuoksuu edelleenkin nenässä hyvältä, saisi se jo muuttua, pentele.

No, näillä mennään. Linkki tuohon savuttomuuden lyhyeen oppimäärään lienee aika poistaa sivun ylälaidasta. Kiitokset kaikille tukijoille.

Kuukausi täynnä

Tarkkasilmäisimmät ovatkin ehkä huomanneet sivun ylälaidassa olevan laskurin allekirjoittaneen savuttomuudesta. Eilen tuli saavutettua ensimmäinen ns. rajapyykki kun kuukausi savuttomana tuli täyteen.

Tupakatta oleminen on mielestäni ollut helppoa. Toki matkalle on mahtunut vaikeitakin päiviä, mutta pääsääntöisesti tämä on ollut suorastaan liian helppoa… Monet ovat varoitelleet, että vaikeat ajat ovat vielä edessä. Toiset taas sanovat, että vaikein hetki on jo takanapäin – ota tästä nyt sitten selvää ;-).