Asuntoa metsästämässä

Uuden kodin metsästäminen sai massiivisen käänteen tämän viikon maanantaina kun myyjä hyväksyi tarjouksemme Lohjalla sijaitsevasta rivitalokolmiosta. Koska päädyimme ostamaan asunnon yksityiseltä myyjältä, liittyy kauppaan kaikenlaisia koukeroita mitä pitää ottaa huomioon. Ajattelinkin kirjoittaa asiasta projektiluontoisen blogin (vähän samaan tyyliin kuin Pinserin Raikas -blogi), ihan vain muille vastaavassa tilanteessa oleville tiedoksi. Ongelmaksi muodostuu tässäkin projektissa varmasti aika, mutta mikäli lukijakunta ei pikkuseikoista välitä, tälläinen ”päivyri” on nyt sitten tulossa. Blogia kirjoittelen ainakin tässä kaupanteko vaiheessa sekä tietysti sitten muuton yhteydessä ja osin sen jälkeenkin.

Jos tämä nyt kuulostaa huonolta idealta, tyrmätkää mielummin näin ensimmäisessä erässä kuin vasta sitten jälkikäteen ;-)

Tiedoksi myös niille ketkä ovat odottaneet kissa-aiheisia dokumentteja esimerkiksi sisäkissojen vessoista yms, niitä tulee kirjoitettua heti kun tälle aiheelle saadaan aikaiseksi edes pikkasen vapaa-aikaa ;-)

Tagged . Bookmark the permalink.

Haluatko sanoa jotain?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.