Kesäkö lomailua? Pah!

Kiire se vaan tuntuu pahenevan. Enää ei ole ollut pahemmin aikaa kirjoittaa ajatuksiakaan paperille, vaan on puhallettava seuraavaan tapahtumaan/paikkaan. Maanantainen konsertti oli fantastinen vaikka jouduinkin pysyttelemään taka-alalla kurjan terveyden tilani vuoksi. Viikko on ollut muutenkin vauhdikas itse kullakin.

Kaipa se on loman valmisteluiden piikkiin pistettävä. Lomalle olisi jäätävä kuluvan viikon jälkeen, ja suunnitelmat lomareissusta ovat vieläkin kesken. Aikataulua ei oikein millään tahdo saada lukkoon. Muutama kiinnitys ensi viikolle sentään on saatu. Perjantaina on yhdistyksen vuosikokoukseen lähtö, joka siis toimii eräänlaisena lomareissun stopparina. Loman toinen viikko on pahasti rikkonainen erinäköisten salibandyyn liittyvien treenien ja tryouttien siivittämä.

Lomareissumme lähtee siitä, että porhallamme aluksi katselemaan Imatran kosken kuohumista, ja yövymme Valtiohotellissa. Tästä suuntaamme syvemmälle Itä-Suomeen, ja vierailemme sukulaisten luona epämääräisen mittaisen ajan kuitenkin niin, että viimeistään perjantai aamuna olemme takaisin kotona.

Muuta huomioitavaa kuluneesta viikosta ei liiemmin ole, ellei sitten ota huomioon ”Kämpänmetsästyksen” virallista aloitusta, eli kävimme Miran kanssa eilen katsomassa ensimmäistä kertaa muutamia tarjolla olevia asuntoja Espoossa ja Nummelassa. Nyt sitten vaan puuttuva 30.000? säästöön ja eikun ostoksille ;-)

Tagged . Bookmark the permalink.

Haluatko sanoa jotain?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.