Pepiä

Luvatut kuvat Pepistä löytyvät nyt täältä.

Sopeutuminen on sujunut hitaasti mutta varmasti. Jonkin verran sähinää ja murisemista esiintyy vielä, varsinkin Veeran ja Kukan kohdalla, mutta kehitystä on tapahtunut paljon.

Sissi ei ole pikkuisesta moksiskaan, vaikka Pepi tuntuukin tykkäävän Sissin hännän metsästyksestä. Sissi korkeintaan lähtee karkuun, mutta en ole vielä kertaakaan huomannut että herrasmiehemme olisi pennulle ärähtänyt.

Viiru sähisee takaisin kun Pepi sähisee hänelle, mutta muuten tuntuu hyväksyneen tulokaan mallikkaasti. Sekä Veera että Kukka ovat molemmat välillä olleet aivan rauhallisia pikkuisen kanssa, jopa nenä nenää vasten -haisteluja on todistettavasti nähty, mutta silti vielä ärhennellään silloin kun pikkunen tulee liian innokkaasti liian lähelle.

Lisäksi Pepi tuntuu käyttävän sylkemistä eräänlaisena jutteluna – tai ainakin siltä välistä aina tuntuu. Kesken leikin Pepi saattaa kääntyä kohti kolmen metrin päässä loikoilevaa Veeraa ja sähähtää kerran, ja sitten jatkaa leikkimistään. Hassua ;-)

Oli miten oli, Pepi on perheen symppis. Ja tietysti tällä hetkellä varsinainen huomion varastaja. Välistä jopa niin paljon, että allekirjoittanut tuntee omantunnon kolkutuksen kun laiminlyön muiden kissojen paijausta, mutta lupaan maksaa rapsutukset ja silitykset korkojen kanssa takaisin.

Aamulla lähdemme sitten reissuun Naantaliin jonne varmuuden vuoksi Pepi lähtee mukaan. Vaikka alankin jo luottaa Kukkaan ja Veeraan emme halua ottaa mitään turhia riskejä sen suhteen, että leikit menisivät poissa ollessamme liian rankoiksi ja jotain sattuisi. Ensi viikolla edessä kuitenkin on kaikkien kissojen yksin kotona olemista kun olemme Miran kanssa molemmat töissä.

Tagged . Bookmark the permalink.

3 Responses to Pepiä

 1. pÀivi karhunen says:

  terveisiä ja haleja pepille siitä on tullut komea katti.on tyytyväisen näköinen.Eppu etsi pepiä ensimmäisen viikon koiran kanssa kilpaa.hyvät joulut teille ja koko kissa poppoolle.toivottaa pepin entinen jengi!!!!!!!!

 2. päivi karhunen says:

  TEEERVEISIÄ NASTOLASTA!
  Ihana lukea Pepistä pitkästä aikaa ja kuulla ett kaikki ok.
  Siitä tuli kuin tulikin KOMEA!
  Eppu jouduttiin lopettamaan kasvain vatsassa oli niin iso ettie sille voinnut enään mitään tehdä.
  Nyt on uusi mirri joka on punaviirullinen kolli nimi on JEPPE!
  KEVÄÄN ODOTUSTA JA ISO HALI PEPILLE!!!!!Terkut ja jatkot myös muille kisuille ja tietenkin voimia teille kissojen kanssa.

 3. Jarno says:

  Pepille ja muillekin kissoille valmistui juuri uusi ulkoilutarha (hieman tekemistä vielä riittää), mutta ovat päässeet nyt maistelemaan myös ulkoilua ilman remeleitä kaulassa. Kuvia tarhasta ja kissoista tulossa arkistoon lähipäivinä.

Haluatko sanoa jotain?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.