www.seatclubfinland.com v2.0

Tuli sitten saatua yksi urakka suoritettua. SEAT Club Finland sivuston kakkosversio julkaistiin tuossa reilu tunti takaperin.

Vastaanotto on ollut toistaiseksi aika laidasta laitaan… No, kaikkia ei voi mielyttää. Sivuston grafiikka ei ole allekirjoittaneen käsialaa, ainoastaan moottorina toimivan PHP-Nuke ohjelmiston tarvitsemat muutokset ja koko roskan kasaaminen yhteen.

Sivusto on pikkuhiljaa rakennettu kasaan testisaitilla missä kaikki toimi kaiken aikaa ok. Sitten kun lähdettiin yhdistämään sivustoon ulkoinen phpbb2 keskustelualue, ongelmia tuli eteen roppa kaupalla.

Skripti jolla tuo yhdistäminen hoitui hyvin helposti tarvitsi php:ltä komentoa set_timelimit(); joka tietysti ei suostu toimimaan palvelun tarjoajan koneella koska heillä php ajetaan safemodessa. No, ei muuta kuin omaan debian koneeseen saittia uudelleen työstämään ja siellä konvertoimaan.

Aikaa siihen meni tunti poikineen, mutta tulipahan tehtyä.

Tagged . Bookmark the permalink.

2 Responses to www.seatclubfinland.com v2.0

  1. Miia says:

    Hienolta näyttää! Kyllä teitte kovan homman ja niitä työtunteja taisi tulla aika reilusti, mitä nyt sivusta seurailin…

    Ja niinhän se on ettei kaikkia voi miellyttää. Eikä edes tarvitse. Se vaan on niin helppo sieltä takavasemmalta neuvoa ja arvostella. Taitaapi olla muutosvastarintaa ilmoilla, joka sitten ajan kanssa unohtuu, kun huomataan, että homma toimii ennakkoluuloista huolimatta.

  2. Ola says:

    Aikaa meni huomattavasti enemmän kuin oltiin varauduttu, mutta näinhän se aina on…murphy iskee aina silloin kun kaiken pitäisi olla selvää . No onneksi viikonlopun jälkeen pääsi takaisin töihin lepäämään :-p

Haluatko sanoa jotain?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.