Kisuista

Sissi voi jo huomattavasti paremmin. Vaikka ruoka-annokset eivät vieläkään ole aivan normaalit, syö Sissi mielestämme jo hyvin. Antibiootin ottaminen tietysti harmittaa, mutta enää sekään ei ole ollut Maailmojen Sodan tasoinen taistelu, vaan nyt lääke niellään pienillä kitinöillä säestettynä ihan kiltisti.

Viiru on ennallaan muuten, mutta mielestäni Feliway on vaikuttanut positiivisesti Viirun stressiin, eikä neiti enää ole aivan niin arka kuin ennen.

Kukka myös on ennallaan, vähän liikaa pyöreyttä, mutta muuten terhakkaassa kunnossa oleva neiti. Kukka ei jostain syystä osallistu kovinkaan paljon pentujen juoksemiseen mikä varmasti omalta osaltaan on vaikuttanut painon nousuun. Pitääkin muistaa punnita neiti piakkoin…

Veera on ottanut siskostaan mallia, ja saanut lisää pyöreyttä vartalon muotoon. Ehkäpä juuri tästä syystä johtuen myös Veera on viimeaikoina syönyt tavallista vähemmän, eikä niin paljoa osallistu enää juoksuleikkiin. Taitaa siskonsa kanssa innostua parhaiten kissanmintusta ;-)

Pepi jaksaa tapella kuopuksen kanssa vaikka mihin vuorokauden aikaan. Juostaan pää kolmantena jalkana ympäri taloa ja takaisin ja takaisin ja takaisin ja… No ainakin pikkuisilla on hauskaa.

Roope on ehtymätön energianlähde Pepin tavoin. Syömistavoistaan johtuen, Roope on vienyt Pepiltä liikanimen ”Jätemylly”, sillä tälle herralle tuntuu kelpaavan aivan kaikki mahdollinen syötäväksi kelpaava ravinto, ja sitten taas tapellaan Pepin kanssa. Aika usein tilanne on, että Pepi yrittää pestä Roopea, ja Roope puree Pepiä sen minkä kerkeää.

Tagged . Bookmark the permalink.

One Response to Kisuista

  1. lily_666 says:

    kissa on rakastanut maailmaan niin paljon että antoi ainoan pentunsa jottei yksikään jolla ei ole kissaa kärsisi vaan saisi iankaikkisesti elävän kissan…

Haluatko sanoa jotain?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.