Sissi taas…

Jollakin kissoista on ollut löysä vatsa viimeaikoina, ja koska Sissin antibioottikuuri päättyi vasta alkuviikosta, olemme epäilleet Sissiä. Lisäksi Sissi on taas alkanut syödä vähemmän ja vähemmän niin, että Mira joutui eilen taas syöttämään Sissiä, kun herra ei muuten suostu syömään kuin aivan minimaalisen vähän ruokaa.

Koska kuurin loppumisesta on ehtinyt vierähtää jo monta päivää, ehdimme jo hieman huolestua Sissin löysästä vatsasta. Asian varmistamiseksi Sissiä on pidetty kylpyhuoneessa pari yötä, ja päätimme jo eilen soittaa tänään eläinlääkärille – ihan vaan konsultaation vuoksi. Varmistus Sissin löysästä vatsasta saatiin jo heti lauantaina ja sunnuntain välisenä yönä, mutta päätimme vielä pitää Sissiä ”eristyksissä” siihen asti, että saamme ohjeita eläinlääkäriltä.

Viime yön aikana tilanne on mennyt lisäksi huonompaan suuntaan, sillä jossain vaiheessa yötä Sissi on oksentanut pienen määrän verta kylppärin lattialle. Vaikka Sissi itse vaikuttaa ihan hyväkuntoiselta, alan pelätä pahinta…

Lisää Sissin tilanteesta heti kunhan tuonne eläinlääkärille pääsee läpi.

Tagged . Bookmark the permalink.

Haluatko sanoa jotain?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.