Käynti Felinassa

Sissin kanssa käytiin tänään sitten Kissaklinikka Felina nimisessä kissoihin erikoistuneessa eläinsairaalassa. Paikka teki kyllä pienoisen vaikutuksen; Vaikka onkin kyseessä sairaalamainen eläinlääkäri, palvelu oli erittäin ystävällistä ja ymmärtäväistä. Sissiltä otettiin kokeita oikein roppakaupalla, mutta oikeastaan muuta ei vielä tässä vaiheessa selvinnyt kuin että tulehdus jatkuu.

Felinassa saatiin suurin osa kokeista heti saman tien tutkittua, mutta jotain kokeita joudumme odottelemaan labrasta vasta perjantaina tai sitten ensi viikon alkupuolella. Sissin röntgenkuvat eivät kertoneet oikeastaan muuta kuin hyvää, eli kaikki on oikean näköistä oikeilla paikoillaan eikä mitään ylimääräistä näkynyt. Lääkäri kuitenkin oli sitä mieltä, että odotellaan loppujakin labroja ennenkuin mennään ultraan.

Epäilys kohdistuu nyt kilpirauhaseen, sillä vaikka maksa-arvot olivatkin taas koholla ja tulehdusarvot samoin, saattaa se olla kilpirauhasen aiheuttamaa ”hämäystä”. Virtsa oli jostain syystä laimeaa ja Sissi kärsi nestehukasta, joten se pistettiin tutkimusten jälkeen tiputukseen reiluksi tunniksi. Ukko itse oli niin innokas kotiin lähtijä, että hyppäsi alas tutkimuspöydältä vaikka tippa oli vielä kiinni – ja tietystihän se onnistui riuhtaisemaan neulan pois suonesta. Lääkäri päätti olla kiusaamatta kisua liikaa ja tippa otettiin pois… Sissiä kuitenkin pitää vielä pakkojuottaa kotona.

Tarkemmat labratulokset tästä sekä edellisestä tutkimuksesta tulee vielä tänne niistä kiinnostuneiden luettavaksi.

Sissi nyt muutenkin vaikuttaa melkoisen hyväkuntoiselta lääkäristä päästyään, kunan tietysti muistaa sen että se on laihtunut marraskuusta noin 1,5 kg sekä sen syömisen laita tällä hetkellä on aika minimaalista. Toivottavasti tämä uusi antibiootti puree edellistä paremmin.

Antibiootin lisäksi Sissille määrättiin lääkettä vatsakalvon suojaamiseen sekä ruokahalun parantamiseen. Lisäksi saatiin vielä lääkettä oksennuksen estoon, ettei Sissi tule puklanneeksi sitä vähääkään ruokaa ulos – se kun on tässä viimeaikoina tupannut oksentamaan vähän enemmänkin.

Veren oksentamisesta lääkäri oli vähän epävarma – syitä voi olla useitakin, mutta tässä vaiheessa sen spekuloiminen on vähän vaikeaa. No, tästä aiheesta tullee vielä monta kirjoitusta tännekin lähipäivinä.

Tagged . Bookmark the permalink.

One Response to Käynti Felinassa

  1. Seuraamme täällä taustalla tilanteen kehittymistä huolestuneena. Toivottavasti tilanne kääntyisi pian parempaan päin.

    Tsemppiä!
    T:Sami

Haluatko sanoa jotain?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.