Suzuki piiputtaa… taas

alto

Melko tarkkaan vuosi sitten kirjoittelin Suzukin tyhjäkäynnin olemattomuudesta, tehottomuudesta ja nykimisestä pintakaasulla. Miltei identtiset viat ovat nyt palanneet, joten maanantaina pitää soitella taas MEautoon. Viaksi paljastui viimeksi hajonnut EGR-venttiili, joten samaa epäilen nytkin. Plääh.

Edit 10.08.1011: Kävin viemässä auton eilen Automaalle, joka on kaikessa hiljaisuudessa ostanut MEauton muutama kuukausi takaperin. Soittivat sitten liikkeestä hieman myöhemmin takaisinpäin, ja vika oli paljastunut hajonneeksi sytytyspuolaksi, jollainen sitten tilattiin autoon pikana. Ja tottakai menee takuuseen niinkuin pitääkin. Nyt sitten vain odotellaan milloin auton saa takaisin.

Tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

3 Responses to Suzuki piiputtaa… taas

 1. Jakku says:

  Moro.
  Paljonko on jo tullut kilometrejä mittariin ?
  Käytiin broidin kanssa koeajamassa Swift.
  Se oli kyllä julmetun positiivinen kokemus…
  Jos ton kokoluokan kärryä ajattelisin ois Swift mun valinta. takakontti ja takaistuimen jalkatilat on pienet … muuten aivan huippu peli… niin ja ne vakio continentaalin melupesät pitäis vaihtaa vaikka goodyearin kiekkoihin…

 2. Jarno says:

  Mitäs mulla on.. olisko nyt 65000 mittarissa. ”Auto” on toiminut lähes moitteetta, ja ne moitteetkin on sitten korjattu takuuna ilman kommervenkkejä.

  Ainoo mihin en ole ihan 100% tyytyväinen on kulutus, joka ei ole lähellekään sitä mitä luvattiin. Suurin syy tähän lienee allekirjoittaneen ajotyyli, mutta aikaisemmissa autoissa ero on ollut huomattavasti pienempi.

  Tässä autossa on yhtenä plussana ollut se, että voi aina sanoo menopelistä kysyttäessä, että on 1000cc Suzuki pihalla .. sitä ei swiftillä tule sit :)

 3. Jakku says:

  heh … Swiftillä on ahdettu 1200cc

Haluatko sanoa jotain?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.