Terveisiä Automaalle

Tuli viikonloppuna kuukausi täyteen siitä, kun hain autoni Automaalta kotiin tilattua EGR-venttiiliä odottelemaan. Eipä ole kuulunut. Lupasivat kyllä soitella sitten…

Tuli sitten pistettyä hieman noottia liikkeen huoltopäällikölle, ja liikkeen johtajalle CC:nä. Katsoo sitten tapahtuuko mitään (enpä usko). Hieman nettiä selattuani tuli huomattua, ettei Automaan laatuun ole aivan kaikki muutkaan olleet tyytyväisiä… Mene ja tiedä.

Kattoo nyt miten herrat asiaan reagoivat… jos mitenkään.

Itse en tällä hetkellä kovin tyytyväinen asiakas ole.

Edit 04.10.2011 11:30:

Palaute puri, ja sain hetki takaperin soiton liikeen huoltopäälliköltä. Toiminnan ongelmat on tiedostettu ja niistä pahoiteltiin. Osakin oli jo liikkeeseen tullut, joten auto otetaan lupausten mukaisesti heti huomenna käsittelyyn, ja venttiili vaihdetaan. Kaupan päälle lyötiin ilmainen pesu ja auton sisäpuhdistus paikkaamaan huonoa asiakaspalvelua.

Ainakin tähän minun tapaukseen tämä on varsin riittävä myönnytys, ja olen muuttunut tyytyväiseksi asiakkaaksi; Ainakin tällä haavaa. Hienoa, että pienenkin auton omistajan parjaus otettiin ja siihen suhtauduttiin vakavasti. Pisteet Automaalle.

Auto viimein huollosta, mutta…

alto

Soitin tiistaina Automaalle, ja kyselin autoni perään. Puhelimessa sanottiin, että puola on just tullut ja että se vaihdetaan autoon pikimmiten, tiistaina tai keskiviikkona viimeistään. Laittavat sitten viestiä kunhan auto on noudettavissa.

No, keskiviikkona kello 16:00 aikoihin puhelin sitten pärähti. Auto olisi nyt kyllä noudettavissa, mutta että autosta oli löytynyt uusi vika. Kuulemma EGR-venttiili olisi myös rikki, ja että sellainen pitäisi nyt sitten tilata. Osan tulemiselle arvio 3-4 viikkoa. Autolla kuitenkin voisi ajaa odotteluajan, toisin kuin sytytyspuolaa odotellessa.

Siis häh? Minähän nimenomaan epäilin EGR-venttiiliä syylliseksi autoa huoltoon viedessäni, ja silloin seuraavana päivänä tuli soitto ettei vikaa EGR-venttiilissä ollut vaan että sytytyspuola oli syypää. Jo nyt on…

No, kävin sitten kuinkin hakemassa auton keskiviikkona, ja autoa noutaessani selvisi että sitä oli tutkaillut silloin alussa kuulemma joku kokematon asentaja, joka sitten ei ollut ilmeisesti ollut ihan ajan hermoilla. Sytytyspuola ja uudet tulpat autoon oli nyt vaihdettu – ilmeisesti turhaan. Autoa oli nyt sitten puolan asennuksen yhteydessä tutkaillut hieman kokeneempi asentaja, joka oli huomannut EGR-venttiilin vialliseksi. Puuuuuuuh.

No, rivien välistä oli luettavissa että tämä autoni kunnostusta aloittanut asentajaässä olisi sittemmin vaihtanut työnantajaa. Tai jotain. No pisteitä Automaa ei tästä kyllä montaa saa. Toisin kuin vuosi sitten, autoa ei saatu kerralla kuntoon, osaa odoteltiin tolkuttoman kauan, eikä autoa oltu pesty. No, se tietysti nyt oli MEauton puolelta ihan ylimääräinen ohjelmanumero, mutta silti.

Nyt sitten odotellaan 3-4 viikkoa lisää. Lupasivat kyllä sentään sen, että auto EGR-venttiilin saapumisen jälkeen voidaan heti seuraavana päivänä tuoda huoltoon, ja se otetaan sisään aamun ensimmäisenä autona ja korjataan odottaessa. Saas nähdä.

Suzuki piiputtaa… taas

alto

Melko tarkkaan vuosi sitten kirjoittelin Suzukin tyhjäkäynnin olemattomuudesta, tehottomuudesta ja nykimisestä pintakaasulla. Miltei identtiset viat ovat nyt palanneet, joten maanantaina pitää soitella taas MEautoon. Viaksi paljastui viimeksi hajonnut EGR-venttiili, joten samaa epäilen nytkin. Plääh.

Edit 10.08.1011: Kävin viemässä auton eilen Automaalle, joka on kaikessa hiljaisuudessa ostanut MEauton muutama kuukausi takaperin. Soittivat sitten liikkeestä hieman myöhemmin takaisinpäin, ja vika oli paljastunut hajonneeksi sytytyspuolaksi, jollainen sitten tilattiin autoon pikana. Ja tottakai menee takuuseen niinkuin pitääkin. Nyt sitten vain odotellaan milloin auton saa takaisin.