Terveisiä Automaalle

Tuli viikonloppuna kuukausi täyteen siitä, kun hain autoni Automaalta kotiin tilattua EGR-venttiiliä odottelemaan. Eipä ole kuulunut. Lupasivat kyllä soitella sitten…

Tuli sitten pistettyä hieman noottia liikkeen huoltopäällikölle, ja liikkeen johtajalle CC:nä. Katsoo sitten tapahtuuko mitään (enpä usko). Hieman nettiä selattuani tuli huomattua, ettei Automaan laatuun ole aivan kaikki muutkaan olleet tyytyväisiä… Mene ja tiedä.

Kattoo nyt miten herrat asiaan reagoivat… jos mitenkään.

Itse en tällä hetkellä kovin tyytyväinen asiakas ole.

Edit 04.10.2011 11:30:

Palaute puri, ja sain hetki takaperin soiton liikeen huoltopäälliköltä. Toiminnan ongelmat on tiedostettu ja niistä pahoiteltiin. Osakin oli jo liikkeeseen tullut, joten auto otetaan lupausten mukaisesti heti huomenna käsittelyyn, ja venttiili vaihdetaan. Kaupan päälle lyötiin ilmainen pesu ja auton sisäpuhdistus paikkaamaan huonoa asiakaspalvelua.

Ainakin tähän minun tapaukseen tämä on varsin riittävä myönnytys, ja olen muuttunut tyytyväiseksi asiakkaaksi; Ainakin tällä haavaa. Hienoa, että pienenkin auton omistajan parjaus otettiin ja siihen suhtauduttiin vakavasti. Pisteet Automaalle.

Talvinakit alle

Ennusteiden mukaan Etelä-Suomessakin voi olla liukasta tänään ja viikonloppuna. Pienen harkinnan jälkeen päädyin eilen iltasella vaihtamaan talvirenkaat Suitsaan. Ennakointiin on syynsä, sillä ensi yönä on taas vuorossa lehden jakoa, joten jäätyneet tiet olisivat kesärenkaille kohtalokkaat.

Renkaiden vaihto ei ollut sitä mukavinta shittiä eilisessä jäätävässä vesisateessa, mutta tulipahan tehtyä kerrankin ajoissa. Enkäpä tästä voisi ottaa oppia tulevaisuudessa.

Hatunnosto MEautolle

Soitto MEautosta kertoi hyviä uutisia. Suzukin on korjattu ja noutovalmiina. Kuten jo siis eiliseen kirjoitukseen kommentoin, pojat soittelivat jo eilen kertoakseen vian löytyneen Suzukin EGR-venttiilistä. Ongelma tilanteessa oli se, ettei kyseistä venttiiliä ole Suomessa saatavana, eikä järjestelmä osaa sanoa kauan osan tuleminen kestää.

Hatunnosto MEautolle tulee siitä, että pojat ottivat esittelyautosta EGR-venttiilin mun autoon, ja odottavat siihen sitten maahantuojalta uutta venttiiliä. Melkoisen reilua, etten sanoisi. Koko urakka kesti vain kaksi päivää, ja meni takuun piiriin aivan kuten pitikin. Ja autokin oli pesty ihan vaan että on mukavampi lähteä ajoon. Pisteet heille!