Terveisiä Automaalle

Tuli viikonloppuna kuukausi täyteen siitä, kun hain autoni Automaalta kotiin tilattua EGR-venttiiliä odottelemaan. Eipä ole kuulunut. Lupasivat kyllä soitella sitten…

Tuli sitten pistettyä hieman noottia liikkeen huoltopäällikölle, ja liikkeen johtajalle CC:nä. Katsoo sitten tapahtuuko mitään (enpä usko). Hieman nettiä selattuani tuli huomattua, ettei Automaan laatuun ole aivan kaikki muutkaan olleet tyytyväisiä… Mene ja tiedä.

Kattoo nyt miten herrat asiaan reagoivat… jos mitenkään.

Itse en tällä hetkellä kovin tyytyväinen asiakas ole.

Edit 04.10.2011 11:30:

Palaute puri, ja sain hetki takaperin soiton liikeen huoltopäälliköltä. Toiminnan ongelmat on tiedostettu ja niistä pahoiteltiin. Osakin oli jo liikkeeseen tullut, joten auto otetaan lupausten mukaisesti heti huomenna käsittelyyn, ja venttiili vaihdetaan. Kaupan päälle lyötiin ilmainen pesu ja auton sisäpuhdistus paikkaamaan huonoa asiakaspalvelua.

Ainakin tähän minun tapaukseen tämä on varsin riittävä myönnytys, ja olen muuttunut tyytyväiseksi asiakkaaksi; Ainakin tällä haavaa. Hienoa, että pienenkin auton omistajan parjaus otettiin ja siihen suhtauduttiin vakavasti. Pisteet Automaalle.