Kukalla ongelmia tasapainon kanssa

Kukka


Kukka kärsi lauantaina ja sunnuntaina tasapainovaikeuksista. Tyttö kaatuili ja kävely oli muutenkin hankalaa. Eteenkin hyppäämisen kanssa tuntui olevan ongelmia, ja välillä näytti jalka pettävän alta. Ensimmäisenä tuli mieleen, että Kukan selän rappeuma aiheuttaa ongelmia, mutta tämän iltainen käynti Lohjan Evidensiaan paljasti, että kyseessä onkin jotain muuta. Kukan vasemmassa korvakäytävässä todettiin rakkuloita, sekä tärykalvon edessä pieni massa, jota ei saatu poistettua. Tärykalvo oli ehjä. Oireilun taustalla voi olla ulkokorvatulehduksesta johtuva kipu, johon viittasi Kukan reagointi tutkimuksiin myös rauhoitettuna.

Kukka sai Canofite -tippoja ja kipulääkettä, joiden tehoa seuraillaan muutama päivä. Mikäli oireilu jatkuu voimakkaana, on sitten mentävä jatko tutkimuksiin.

Tagged , , . Bookmark the permalink.

2 Responses to Kukalla ongelmia tasapainon kanssa

  1. Jarno says:

    Kukan kunto paranee pienin askelin. Tyttö ei huoju läheskään yhtä paljon enää kuin alkuviikosta. Myös lämpö on selkeästi tullut alas eikä nenäkään ole enää polttavan kuuma. Kunnossa Kukka ei vielä ole, jonka johdosta tiistaina mennään kontrolliin ja päätetään jatkotoimista.

  2. Jarno says:

    Kontrollissa Kukka sai suun kautta otettavan antibiootin korvatippojen lisäksi, mutta sen teho jäi olemattomaksi. Tänään on tarkoitus soitella taas lekurille ja kysyä lisäohjeita. Kukka on pysynyt edellisen kommentin mukaisessa kunnossa nyt viikonpäivät.

Haluatko sanoa jotain?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.